Powered By Blogger

3 Ağustos 2021 Salı

Global call tartışması...

     Bir yandan ormanlarımız yanmaya devam ederken bir yandan da tartışmalar devam ediyor. Son tartışma konusu global call çağrısıydı. İnstagram hesaplarından isteyenler bu çağrıyı yaptılar. Ama ilerleyen saatlerde bu çağrı tartışma konusu oldu. Bu çağrının ülkemizi küçük düşürdüğü ve bunun dışında ülkemizi dış ülkelerin müdahalesine açık bir hale getirdiği iddia edildi. Bu çağrıyı yapanlar ise, istenen ibandan, uçak eksikliğinden dem vurup, bu çağrının haklılığını anlattılar.

YANGINLARDAN CANLI YAYIN YAPANLAR…

     Şahan Gökbakar yangın yerinden canlı yayınlar yapmaya devam etti. Cüneyt Özdemir’de yangın yerine gitti. O da bir canlı yayın yaptı. Fatih Portakal desen o da canlı yayınlar yapıyor. Kanalların yapacakları işleri bu adamlar tek başlarına yapıyorlar.

4 yorum:

  1. neyse geldi uçaklar da yangın çok büyük galiba bunlar da söndüremeyecek gibi, kendi kendilerine sönse şu yangınlar, yağmur yağsa.

    YanıtlaSil
  2. Hocam insanların verdiği çaba olağanüstü bir durumdu ve bizim milletimizin yapabileceği bir özveriydi. Ancak teknolojik ekipman ve vasıtalar ile oluyor bu işler... Uçaklar geldi dertler en azından şimdilik bitti :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım tamamen biter yangınlar hocam. Daha 3-4 yerde devam ediyormuş.

      Sil