Powered By Blogger

20 Ağustos 2021 Cuma

Blog dünyasında denenmemişi denemek isterdim...

     Ben Fero, heceleyerek rap yaptı. Deyim yerindeyse çarşı karıştı. Adam yeni bir şey yaptı. Herkes ondan bahsetti. Tutmayabilirdi de. Ama sonuçta denedi ve meyvesini aldı. Ben de denenmemişi denemek isterdim. Mesela blog dünyasında.  

HABABAM SINIFI ADINA UTANMAK…  

      Dün akşam Show TV’de, Hababam Sınıfı’nı izledik. Sınıfça öğretmenlerine aşk mektubu yazmaları sırasında her zaman ki gibi onlar adına utandım yine.

EKMEK DAHA BİR GÜZEL…

     Ekmeği azalttıktan sonra ekmeğin tadı daha bir güzel gelmeye başladı bana. Buna rağmen ekmek bağımlısı olmadığımı düşünüyorum. Sulu yemeklerde ekmek banamamak sıkıntı sadece.

ÇOK ÇALIŞMAK EŞİTTİR BAŞARI DEĞİL…

     Haluk Tatar, hayatın 12 gerçeği adlı videosunda bahsetti. “Çok emek verdin, çok çalıştın diye başarın garanti değil. Yine de başarısız olabilirsin” dedi. Galiba ben çok çalışınca kesin başarılı olurum diye düşünüyormuşum.

15 yorum:

  1. Ekmek çok yerdim ben de. Her şeyi ekmek arası yerdim. Ekmek arası şeyleri çok severdim. Ama bu sayede on kilo alınca bıraktım ben de, sulu yemeklerde bile az yiyorum.

    Başarı bazen şansa bağlı maalesef. Bazen çok uğraşırsın ama kimse görmez, duymaz. Ama bilmem kimin oğlu/kızı olursun yaptığın saçma sapan şeylerle başarıyı yakalarsın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ekmeksiz sulu yemek zor gidiyor. O şans bize de gülse artık.

      Sil
  2. Çok çalışmak başarı getirmeyebilir evet, pek çok etken var. Az çalışan senden öne geçebiliyor. Sadece kariyer değil her alanda.

    Denenmemişi denemek pek önemli değil bence. Güzel ve yararlıysa tamam, İnternet bir ton gereksiz, mantıksız girişimle dolu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çalışmak değil etkili çalışmak diyorlar. Ben de bunu düşünüyorum. Umarım yazılarımı severek okuyorsundur o zaman :)

      Sil
  3. Hocam her zaman değil ama beyaz ekmeğin tadı bazen inanılmaz güzel değil mi? :))

    YanıtlaSil
  4. Fero'yu ilk dinlediğim de bu kim demiştim

    YanıtlaSil
  5. bi gün bulursun bi fikir denersin :)

    YanıtlaSil
  6. Ekmek banmak başka tat :) Kuru ve sulu, güzel öneri :) Ben Fero dinle istersen bi :)

    YanıtlaSil
  7. Beyaz ekmek kırmızı çizgim. Ekmeksiz asla yemek yemem. İnşallah bir gün beyaz ekmeği bırakmak zorunda kalmam. Ağır depresyona girerim valla:)
    Ben Fero... Yine hiç dinlemediğim biri. Belki dinlerim bir gün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ekmeksiz ben de yemezdim :) Ama ileride rahatsızlıklara sebep oluyormuş. O nedenle azaltmaya ve hatta bırakmaya karar verdim. Son yazını okudum. Ben Fero da dinlemelisin :)

      Sil
  8. Denenmemiş veya yazılmamış bir konu olabilir ☺️

    YanıtlaSil