Powered By Blogger

26 Ağustos 2021 Perşembe

Aşı karşıtı mı olacağım yoksa aşı yanlısı mı? Ne olacağımı şaşırdım...

     Aşılarla ilgili bir çok şey söyleniyor. Aşı yanlılarını dinliyorum. “Aşı olmaktan başka çare yok. Millet koşa koşa aşı olmaya gitmeli” diyorum. Aşı karşıtlarını dinliyorum. “Aşı olarak yanlış mı yaptım yoksa?” diyorum. Kafam karma karışık. Neye inanacağımı şaşırdım.

HAŞMET’SİZ HINCAL…   

     Haşmet Babaoğlu ile Hıncal Uluç’un arası bozukmuş. Yıllardır bu ikilinin programlarıyla büyümüş biri olarak buna üzüldüm. İnsan işte. Durmadan değişiyor. Fikirleri farklılaşıyor. Bugün çok sıkı fıkı olduğunuz biriyle, yarın Allah’ın bir selamını bile kesebiliyorsunuz.

ASKERİMİZ DÖNÜYOR…

     Türk askeri, askerimiz Afganistan’dan geri dönüyormuş. Taliban ülkenin yönetimini tekrar ele aldıktan sonra bizim orada kalmamızın bir anlamı da kalmamıştı zaten. Birinin bile burnu kanamadan ülkemize dönsünler inşallah.

ARADA KAÇAKLIK YAPIYORUM…

     Arada, çok taze ekmeğe denk gelirsem ya da ekmek olmadan yiyemeyeceğim yemekler olursa kaçaklık yapıyorum. Ekmek yiyorum. Daha tam olarak ekmeksiz yaşamın ne olduğunu anlayabilmiş değilim.

BÖYLE İÇERİK DEĞİŞTİRMEK DE OLMAZ Kİ…

     Bir tane YouTube kanalı, yayın içeriğini değiştirmiş. Normalde kanalın içeriğinde uzay, uzaylılar, eski medeniyetler vardı. Ama son birkaç içeriğine baktığımda kanalımız kişisel gelişimci olmuş. Ne alaka? Kişisel gelişimle ilgili yaptığın videolara itibar eder miyim ben şimdi.

FİLMİ ÇEKİLECEK OLMASI GÜZEL AMA…

     Neşet Ertaş’ın filmi çekilecekmiş. Bu güzel haber. Böyle değerli isimlerin filmleri hepimize ilham olur. Ama gençlik ve olgunluk dönemlerini iki tane ozan canlandıracakmış. Ozanlar ne kadar rol yapabilirler? Ne kadar oyunculuk sergileyebilirler? Orası soru işareti bana göre.

 

6 yorum:

  1. Hocam aşı işi iyice karıştı gibi.. Neye inanacağımı bende şaşırmaya başladım ve artık twitter da ki aşı gündemlerini okumuyorum:) Tabi bu arada 70 yaşında ki anne ve babamın 3 doz aşı sonrası hastalığı evde kısmen hafif geçirmeleri beni aşı taraftarı olmaya daha yakın hissettiriyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşının en güzel yanı o diyorlar zaten hocam. Çok geçmişler olsun.

      Sil
  2. aşı karşıtlığı çok saçma, bu konuda hiç düşünme, şimdi öğretmenler öğrenciler var aşı olmayıp okula gitmeye başlayacak, çok fena yani, risk yani :)

    YanıtlaSil
  3. Linç etme olayına katılıyorum.

    YanıtlaSil
  4. Bu sefer okulların açık kalması konusunda kararlılar gibi. Aşı konusunda ne diyeceğimi bilemiyorum artık. Ama oldum.

    YanıtlaSil