Powered By Blogger

12 Temmuz 2021 Pazartesi

Yağmur Tanrısevsin bu rol için zayıf mı kalıyor?

     Kalp Yarası dizisinde Yağmur Tanrısevsin, karakterinin ağırlığının altında kalıyor gibi. Daha yazlık dizilerde gördüğüm için kendisini, böyle konaklı monaklı dizilere uygun değilmiş gibime geliyor. Benim ki sadece gözlem tabi ki.

11 GÜN BEKLENTİSİ HÜSRANA UĞRADI…

     Kurban Bayramı tatili 9 gün olarak açıklandı. Ama beklenti 11 gün olması yönündeymiş. 15 Temmuz’dan başlayarak cumayı da kapsayan bir tatil düşünmüş olabilirler dedi kardeşim. Tatillere doyamıyoruz kardeşim.

İTALYA’NIN ŞAMPİYONLUĞU SÜRPRİZ OLMADI…

     Dün akşam ki 2020 Avrupa Şampiyonasındaki final maçında 1-1 biten maçta İtalya, İngiltere’yi penaltılarla yendi ve Avrupa Şampiyonu oldu. Ama bizimle oynadıkları grubun ilk maçında böyle olacağı belliydi. Ama harika top oynuyorlardı. Yani işin özü: Bu şampiyonluk sürpriz olmadı.

8 yorum:

  1. baş belası izliyom, sen çal kapımı, bir de maraşlı bu gece final bühüüü :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maraşlı benim favori dizimdi. Ama sonra saçmaladılar ve final geldi Deep :)

      Sil
  2. Hocam çok açık bir sebebi olmasa da İngiltere'yi kupa boyunca hiç desteklemedim ve favorim hep İtalya oldu:-) Sevindim açıkçası:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Türkiye hep İtalya'yı destekledi hocam zaten. En azından benim çevremde öyleydi :)

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. Tarzın değil demek ki. Herkesin tercihi başka :)

      Sil
  4. Ben sevdim Yağmur Tanrısevdi'yi bu dizide:) Uzun zaman sonra farklı bir rolde görünce yadırgıyoruz, bu da çok normal. Ben açıkçası sevindim tatil olmamasına, yeterince tatil yapıldı diye düşünüyorum ve bana fazla geliyor; yorumumu okuyunca belki bana kızanlar olur tabii:)) Az tatil daha iyi, bizim ülkemizde fazla tatil oluyor:( Bence de İtalya'nın kazanması sürpriz olmadı, ben de sizin gibi düşünüyorum:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, baya yadırgadım :) Biz tatil ülkesiyiz :) İtalya hak etti :)

      Sil