Powered By Blogger

21 Temmuz 2021 Çarşamba

Medium'a değil de duvara yazıyorum sanki...

     Medium’da da yazıyorum buranın dışında. Ama orada yazdığım son yazılarda hiç okunmadı yazılarım. Bir kere bile olsun. Gerçi diğer yazılarımın da çok okunduğu yoktu. Ama hiç olmazsa okunuyordu yine de. Bu son yazdıklarımda ise bir kere bile okunmadı. Hani, “Sanki duvara konuşuyorum” derler ya. Ben de sanki duvara karşı yazıyorum. Hiç tık yok istatistiklerde.

NEREDE BU DÜZCE?   

     Bayramın birinci günü yani dün Düzce sokaklarındaydık kardeşimle. Ama Düzce’de kalabalık yoktu. “İnsan yok gibi Düzce’de” dedim kardeşime. “Hepsi Akçakoca’da denizdedirler ya da kurban kesme ve dağıtma telaşındadırlar” dedi. “Ben de kavurma yapma telaşındadırlar” dedim.

7/24 HAMBURGER YEMEK…

     Burger King’e gidip hamburger yedik. Sanki 7 gün 24 saat hamburger yiyebilirmişim gibi hissettim o an. Hep bu zararlı şeyler niye bu kadar güzel olmak zorundalar. Patates kızartması ve buz gibi kolası. İnsanı kendinden geçiriyor.

GARSON GİBİ GARSON…

     Çay içmek için gittiğimiz kafeden kalkarken garson, “İyi bayramlar, iyi akşamlar” diledi bize. Çok güleç bir yüzle. İçten gelerek. O an imrendim o garsona. Mutlu etti beni. “Ben de çağrılarda müşterilere böyle davranabilsem” dedim içimden. Davrandıklarım oluyor elbette. Ama genele yayamıyorum. Çağrı merkezi doğası gereği tartışmaya açık bir sektör. Acaba onlar müşterilerle sorun yaşadıklarında nasıl tepki veriyorlar? Biz yine telefondayız. Onlar yüz yüze. Onlar için daha zor olsa gerek.

SAAT KULESİ MERAKI…

     Bizim ülkemizdeki bu saat kulesi yapma merakı nedir? Neredeyse her ilimiz saat kulesi yapma yarışına giriyorlar. Biriniz de farklı bir şey yapın. Orijinal olun.

HİÇ UMUDUM YOK PSV MAÇI İÇİN…

     Bu akşam 2. Ön Eleme ilk maçında Galatasaray deplasmanda PSV ile karşılaşacak. Yine transferler yetişmedi. Her sene olduğu gibi. Yeni yönetim geldi. Onda da transferin bu kaderi değişmedi. Geçen seneki kadro ile çıkacağız. Benim hiç ümidim yok. Bunu bir Galatasaray’lı olarak söylüyorum. Maç TV8’den yayınlanacakmış. Rahat rahat izleyeceğiz maçı. İşte bu güzel haber.

 

11 yorum:

  1. Medium neymiş, blog gibi bir yer mi? 🤔 Benim kafam da şeye takılıyor, blogda bazen kısa sürede başlıkların görüntülenme sayıları birden artıyor ama tek yorum gelmiyor o sırada. Bu artış niye, sistemle ilgili bir hata mı var?
    Çağrı merkezinde çalışmak zordur. Ben yapamam. Bir süre önce kykda çalışırken bile öğrencilerle tartışıyordum, aralarında çok iyiler olsa da çok şımarıklar da vardı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen. Oda başka bir blog sitesi. Çok okunup yorum gelmemesini ben de çözemedim. Çeşit Çeşit insanla karşılaşıyorsun gün içerisinde, zor.

      Sil
    2. Bot hesaplar bizim gibi bloglardan ne isterler. Bizi boşuna heyecanlandırıyorlar :)

      Sil
    3. Teşekkürler İlkay açıklama için. Sinirimi bozuyor saçma sapan artıyor sayılar. Birileri yazılarımı mı çalıyor diye komplo teorileri üretmeye başlayacaktım. 😅

      Sil
  2. Hocam dakika 1, gol bir oldu...Birde okunmama işi gerçekten kırıcı... Allah'tan bloglarımız ve blog arkadaşlarımız var:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam rezalet. Bloğun yeri her zaman başka hocam.

      Sil
  3. Ben de bilmiyorum neden olmadığını :) O zaman o gün tam senlikmiş :)

    YanıtlaSil
  4. Yanıtlar
    1. burger king de var ya böğürtlenli filan, dondurma gibi :)

      Sil
    2. Yok ya, onlardan yemedim. Sevmem böğürtlen :)

      Sil