Powered By Blogger

4 Temmuz 2021 Pazar

Tosuncuk için 75 bin yıl isteniyormuş...

     Tosuncuk, sosyal medyadan teslim olacağını duyurduğundan beri Türkiye’yi sallıyor. Her yerde haber o. Havalimanına indiğinden beri haber kanalları canlı yayına geçti. Son dakikalarla verdiler haberi. Adamın her adımı olay. Sosyal medyada makarası da dönüyor tabi.

TOSUNCUK HAKKINDA MAKARA YORUMLAR…

     Uçakta çekilmiş fotoğrafına biri, “Dönüş biletini de bedavaya getirdi. Büyük adam” diye yazmış. Bir başkası yine ayını fotoğrafa, “Sanki Brezilya’dan futbolcu geliyor” demiş. Bu arada kendisine 75 bin yıl hapis cezası isteniyormuş. 4 gün gözaltı süresi verilmiş. 75 bin yıldan açmışlar cezayı ama müebbet bile almayabilir. Belki 15-20 yılla kurtarabilir bile. Çünkü hukuk sistemimiz güven vermiyor bana. Buradan anlıyoruz ki Thodex kurucusu Faruk Fatih Özer de ne zaman parası biterse o zaman teslim olacak.

7 yorum:

  1. Madurların parasını ödeyecekmiymiş,noldu o durum..🙄

    YanıtlaSil
  2. Hukuk sistemi çok zayıf. Ceza alması gereken herkes dışarıda ya da ertesi gün hemen serbest bırakılıyor, çok az ceza alıyor. Herkese zarar verenler, hakkını yiyenler dışarıda rahat rahat dolaşıyor. Bu durumlar gerçekten çok üzücü.

    YanıtlaSil
  3. Hocam aslında yanlış zamanı seçti. Peker videolarından önce gelse belki yırtardı ama şu an bence işi zor:-)

    YanıtlaSil
  4. Ahh Müfred ahh. Onu düşünen yok ki.

    YanıtlaSil