Powered By Blogger

27 Temmuz 2021 Salı

Sosyal medya yasası lazım ama...

     Sosyal medya yasası lazım. Herkes kafasına göre takılıyor çünkü. Ama bunun da hazırlanırken sansür gibi algılanabilecek yasaklardan da kaçmak lazım.

ARTIK ZAPLAMIYORUM… 

     İzlediğimiz şey reklam arasına girdiğinde muhakkak zaplardım. Hatta izlediğimiz şey reklamdan çıkasıya kadar da zapladığım kanallardan birisi kalırdı. Ama son günlerde bu zaplama huyumdan vazgeçtim. Öyle reklamları izliyoruz bilmem kaç dakika.

YOUTUBE’DAN BİLE SIKILDIM…

     “Evde olsam 24 saat YouTube’da takılırdım” derdim. Ondan bile sıkıldım şimdilerde.

GÜZEL DÜŞÜNMÜŞLER…

     Tarihçi Halil İnalcık’ın mezarını eski Osmanlı mezarları gibi yaptırmışlar. Kim düşündüyse iyi düşünmüş.

AŞI KARŞITLARINA BAŞKA İKNA YÖNTEMİ LAZIM…

     Sanatçıların, “Aşı olun” demesiyle bu kadar insan aşı olmaz. Aşı karşıtlığı var burada. Başka bir şeyler yapılmalı. Onların argümanlarına cevap verilmeli belki de.

          

6 yorum:

  1. Sosyal medya düzenlemesini ben de isterim. İyice arapsaçına döndü oralar.
    Sanatçıların reklamlarını ben de ciddiye almıyorum. Para için kullanmadığı ürünün reklamında oynayan ünlüler varken bu reklamları da kimsenin dikkate alacağını sanmıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen. Sosyal medyanın zıvanadan çıktığı anlar oluyor. Sanatçılar hakkında çok farklı açıdan bakmışsın. Ben bunu düşünmemiştim.

      Sil
  2. reklam hiç katlanamam yaa. nat geo wild izlerim en güzeli :)

    YanıtlaSil
  3. İnan sanatçılar dediği için inanan yada daha doğrusu yaptıran insanlar var. O da olsun ama dediğin gibi daha bilimsel alt yapısı olan, etkileyici bir şey bulmaları lazım hocam:)

    YanıtlaSil