Powered By Blogger

3 Temmuz 2021 Cumartesi

Hayvanlar yasaya göre malmış...

     Hayvanlar yasaya göre, “mal” sayılıyorlarmış. Olacak iş değil. Şimdi yeni çıkacak yasayla, “can” sayılacaklarmış. Böyle bir yasanın olduğuna inanamıyorum. Zamanında bu yasa nasıl çıkarılmış? Orası da ayrı bir içler acısı durum.

KARTAL TİBET’İN ARDINDAN…

     Kartal Tibet hayatını kaybetti. Onun ardından sosyal medyada yapılan paylaşımlar çok güzeldi. “Çocukluğum güle güle” demiş biri. “Artık atılma kurt” demiş bir başkası. Altar’ın oğlu Tarkan güle güle.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 3 OLUR MU?

     Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’den tam yedi kişi ayrılmış. Bu durum yaprak dökümünden de fazlası. Bu gidişle gelecek sene Çok Güzel Hareketler Bunlar 3 olur programın ismi. Çünkü kadrodan baya bir eksik oldu ve yeni yedi kişi girecek kadroya.

8 yorum:

  1. Kartal Tibet,unutulacak bir sanatçı değil..Allah rahmet eylesin..🙏

    YanıtlaSil
  2. O kadar eksikler var ki yasada, gerçekten okuyunca, duyunca sinirleniyorum. Hayvan hakları yasası kaç aydır çıkacak diye bekliyoruz, önceki yasa tam anlamıyla facia zaten, yeni çıkan yasa nasıl olacak bilmiyorum. Şu an en önemli iki konu hayvan hakları ve kadın hakları, taciz, saldırı. Bu konularda çok ama çok eksik var ve her geçen gün daha kötüye gidiyor durum:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her gün şiddet haberleri görmekten ben de umutsuzluğa düşüyorum.

      Sil
  3. Ben de diyecek bir şey bulamadım. Ben de çok severim filmlerini. Güzel hatırlanacak hep.

    YanıtlaSil
  4. Allah Rahmet Eylesin Kartal Tibet için.. Az izlemedik filmlerini, yaptığı, yönettiği dizileri..

    YanıtlaSil