Powered By Blogger

2 Temmuz 2021 Cuma

Ece Üner, haber sunmayı bırakıp kanal D'ye geçmiş..

     Ece Üner, kanal D’ye geçmiş. Haber dışında yeni bir program sunacakmış. Merak ediyorum yeni programını. Orijinal bir format bekliyorum kendisinden.

KUYRUK…

     Kedilerin kuyrukları çok enteresan. Sanki kendi başlarına hakaret ediyorlar. Her an canlı gibiler. Sanki yüzü/gözü olmayan bir canlı.

GÖZÜMDEN DÜŞTÜ T24…

     Katar’lı öğrenciler sınavsız tıp fakültesine girecek diye bir haber vardı. Yer yerinden oynamıştı bu haberle. İşte o haberi yapan T24 internet sitesi özür dilemiş. İşin iç yüzü öyle değilmiş. Sen bunu araştırıp, doğruluğunu teyit ettikten sonra yapmıyor musun haberini? Olmaz böyle habercilik.

İSTEMEDİĞİ AŞIYI OLAN DA ÇOK…

     Etrafıma şöyle bir bakıyorum da: Sinovac isteyen Biontech olmuş, Biontech isteyen de Sinovac.

5 yorum:

  1. Sosyal medya gerçekten ciddi etkileri olan bir mecra hocam.. Okumuş, yazmış bilinçli insanlar bile çoğu zaman etkisinde kalıyor ve bu anlamda bilinçli olarak her anlamda kullanılıyor ne yazık ki.. Ah ne hocam sinovac olacaktım bende :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sosyal medya gaza getiriyor bizi hocam. Biontech ve Sinovac’la kurtuluruz inşallah bu salgından.

      Sil
  2. ''Ece Üner istifa etti'' haberini görmüştüm ama Kanal D'ye geçtiğini şimdi yazınızdan öğrendim. Kediler kesinlikle bu dünyadan değil ve çok tatlılar, ayrıca girdikleri her her şeyin şeklini alıyorlar:)) Yalan haber yapan o kadar çok gazeteci ve haber sitesi var ki, güvenilirlik yok oldu:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haberi benden öğrenmenize sevindim :) Kediler harika ya. Kuyruklarına dokunulmasından hiç hoşlanmıyorlar. Güven diye bir şey yok artık.

      Sil
  3. Evet, konuşmuştuk :) Bakalım nasıl bir program çıkacak :)

    YanıtlaSil