Powered By Blogger

10 Temmuz 2021 Cumartesi

Aşı manyağı olacağız...

     Koronavirüsten korunmak için aşı olmamız gerektiğimizi öğrendiğimde bir aşı olacağız ve bu iş bitecek diye düşünmüştüm. Ama bir tane yetmiyormuş. En az iki tane aşı olmamız gerekiyormuş. Sonra bu iki aşının da yetmediğini öğrendik. Üçüncü bir aşı daha olmamız gerekiyormuş. Ona da hatırlatma aşısı diyorlar. Bununla da bitmedi. Bir de her yıl aşı olmamız gerekiyormuş. Virüs bitene kadar. Şimdi aşı manyağı olacağız demekte haksız mıyım?

AŞI DEĞİL, BİLDİĞİN TUZLU SU…

     Bundan birkaç gün önce arkadaşım ile aramda geçen bir diyaloğu yazmıştım. “Aşı yerine tuzlu su enjekte ederler” diye söylemişti kendisi. İşte bu olay gerçek olmuş. Arkadaşım bu haberi gördükten sonra mı benle konuştu bilemiyorum. Hindistan’da sahte bir aşılama merkezinde insanlara tuzlu su enjekte etmişler. İnsanlık, kayda geçirilmemiş bir kötülük bırakmamak için canla başla uğraşıyor resmen.

13 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Boşver, cevap versinler :) Senin inandığın buysa gerisi önemli değil.

      Sil
    2. Yorumu sildim çünkü sanki aşı olmayın diye bir yanlış anlama olur diye sildim,isteyen yüz sefer aşı olsun beni hiç ilgilendirmez,ben sadece düşüncemi açıklamıştım..Umarım sildiğim için yanlış anlamamışsındır..:)

      Sil
    3. Yok neden yanlış anlayım :)

      Sil
  2. Son yazıma ekledim videoyu,bakabilirsin..😊

    YanıtlaSil
  3. Hocam işler çok karıştı.. Baksana sinovac durduruldu gibi haberler var ortalıkta:-)) Zombi olur muyum diye korkmaya başladım:-))

    YanıtlaSil
  4. tuzlu su yerine sıcak çikolata versinler :)

    YanıtlaSil
  5. ''Tuzlu su'' haberini görünce ne diyeceğimi bilemiyorum artık. Nasıl güveneceksin bundan sonra orası ayrı bir konu:(

    YanıtlaSil