Powered By Blogger

29 Nisan 2021 Perşembe

Tam kapanma başlamadan...

     Herkesin ağzında bir tam kapanma lafı. Sanki çoğumuz buna seviniyormuşuz gibi. -Böyle söylediğime bakmayın. Ben sevindim açıkçası. Bu olması gerekendi- Konuşmalarımızdan, sosyal medya paylaşımlarımıza kadar her yerde. “Son kez buluşalım/görüşelimlerden ”, Tam kapanma olmadan son İnstagram paylaşımlarına kadar.

koronavirüs
foto kaynak: unsplash.com

KENDİ AŞIMIZI BİTİRSEK ARTIK…  

     Yakında Rusya’dan da Sputnik aşısı alacakmışız. Peki biz kendi yerli aşımızı ne zaman kullanmaya başlayacağız? Bizim aşıyı tamamlama aşamamız neden bu kadar uzun sürdü? Yerli aşımızı artık tamamlasak da kimseye muhtaç olmasak.

BU ADAMIN AMACI NE?

     Koronavirüs ortaya çıktığından beri ismini devamlı duyduğumuz Bill Gates bu sefer de Trakya’dan toprak almaya başlamış. Bu adamın aklında kim bilir yine ne tilkilikler var? Umarım devletimiz bunun takibini yapıyordur.

DİĞER YAZILARIM…

*Güneşi görünce niye hapşırıyorum?

*Taze balık nasıl anlaşılır?

    

10 yorum:

  1. Bill Gates bu arada bildiğim kadarıyla kripto meselesine daha doğrusu bitcoine de karşıydı :) Belki yakında bu yatırım ağına Bezos da katılır..

    YanıtlaSil
  2. Dün bir aşının -kimindi hatırlayamadım ama Sinovac'dı galiba- Türkiye'de de üretilmesi için "teknoloji ithali"nin yapılacağını duydu bu kulaklar.. Yerli aşıdan pek bir beklentim kalmadı açıkçası.

    YanıtlaSil
  3. Vallahi hocam ben üzülenlerdenim.. Çok geziyordum ama hep dikkatli ve çevreme saygılı, bilinçli davrandım.. Ama tam kapanmadan nasibimi aldım bende :-)) Bill Gates in su ile ilgili bir belgeselini izlemiştim Netflix de... O günden sonra çok kıllandım kendisine :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam sen demek gezmek demek :) O yüzden senin üzülmene kimse bir şey diyemez. Ben de bayadır kıllanıyorum kendisine :)

      Sil
  4. Diyebiliriz tabi ki. Zamanında yapmadık şimdi bıçak kemiğe dayandı. Umarım bu tam kapanma vaka sayısını baya bir düşürür.

    YanıtlaSil
  5. Kapanma, vakaların patlamasına neden olabilir

    YanıtlaSil