Powered By Blogger

27 Nisan 2021 Salı

Tam kapandık...

     Sonunda beklenilen tam kapanma kararı geldi. 29 Nisan’dan 19 Mayıs’a kadar tam kapanma olacak. Ama önemli olan tam kapanma kararı almak değil. Önemli olan buna ne kadar uyulacağı. Ekmek almaya çıktım bahanesiyle fıldır fıldır gezenlere izin verilecek mi bakalım? Kurallara uyulduğunu televizyonlardan görürsek, işte o zaman gerçekten de tam kapandık derim.

koronavirüs
foto kaynak: unsplash.com

NEDEN TÜRKİYE İSMİ GEÇMİYOR?

     Amerika Başkanı Joe Biden, soykırımı tanıdığı açıklamasında Türkiye ismi geçmiyormuş. Açıklama metninde bir kurnazlık yapmışlar yani. Ama neden böyle yapmışlar, neden direk Türkiye olarak metinde ismimiz geçmemiş, bilen yok. Yakında çıkar kokusu.

KARDEŞİNİ DE DOLANDIRMIŞ…

     Thodex’in kurucusu, ikinci tosuncuk Faruk Fatih Özer yaptığı açıklamayla birkaç gün sonra ülkeye döneceğini söylemişti. Ama gelen giden yok. Tüm akrabalarını gözaltına almışlar. Kardeşi, “Beni de dolandırdı” demiş. Şimdi güler misin, ağlar mısın?

DİĞER YAZILARIM…

*Sevgili günlük 1…

*Sevgili günlük 2…

*Sevgili Günlük 3…

12 yorum:

  1. İyi gelir İnşallah, yani kapanma

    YanıtlaSil
  2. Yakında aile serbest bırakılır, sonra teker teker onları da yurt dışına kaçırır:-)) Yada belli mi olur devlet peşine polis göndermiş, bakarsın tutup getirirler:-)) O da kaça kaça Arnavutluk'a gitmiş...

    Hocam bu işler çok karışık işler. Öyle 25-30 yaşında ki adamlar birileri el vermeden böyle işler yapamazlar.. Umarım gün gelirde bütün bu kirli işlerin iç yüzünü bizlerde öğrenebiliriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam öğreniriz de yıllar sonra öğreniriz. Her şey olup bittikten sonra. Belki Arnavutluk'tan da çoktan gitmiştir hocam :)

      Sil
  3. eveet tesettüre giriyoz hepimiz :)

    YanıtlaSil
  4. Selam tam kapanma mı yoksa insanları eve kapama mı? Üretim sektöründe dipdibe çalışma. Madenler diğer üretim alanları onlara destek yok. Destek olmadan yapılan tam kapanma sayılır mı. Benim kızım çalışmaya devam edecek. Damat üretim yapmam lazım diyor. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. Şu senin meyve suyuyla sokak sokak dolaşanlar hikayesi gibi olacak mı bakalım :)

    YanıtlaSil
  6. Umarım kapanma işe yarar.

    YanıtlaSil