Powered By Blogger

8 Mayıs 2020 Cuma

Maske 1 lira...

     Bakanlık açıklama yapmış. Maskenin tanesi 1 lira olacak diye. Bence olması gereken fiyat buydu. Eczanelerden millete maske dağıtma işini bir türlü yapamadılar. Bu kod gönderme işini nasıl yapamadılar anlamak mümkün değil. Alt tarafı bir sms. 

     Zararın neresinden dönülse kardır. Millete maske verememektense millet uygun fiyatla alır maskesini. Böylelikle umarım çözülür bu mesele de.


14 yorum:

  1. Bedava versin marketler alışveriş karşılığında maskeyi

    YanıtlaSil
  2. Bu süreçte hem bir sürü eksikliği ve yanlışlığın olması ile aynı zamanda dünyada ki diğer ülkere göre pandemi döneminde iyi durumda olmamız çok garip değil mi sizcede ? Benim kafam karıştı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapılan hatalar yok mu? Var. Ama her şeye rağmen şu ana kadar olabildiğince iyi yönetildi süreç. Maske hariç :)

      Sil
  3. Maske takmak zorunlu dendi. Satın alınması yasak biz göndereceğiz dendi. PTT ile kargolanacak form doldurun dendi. Sonra da yok size kod göndereceğiz eczanelerden alacaksanız dendi. Haftalarca kodların gelmesi beklendi. Alan aldı alamayan alamadı. İnsanlar maske satın alınması yasak olduğu ve market vb. yerlere de maskesiz giriş de yasaklandığı için alışverişten mahrum kalındı. Şimdi de biz beceremedik yerine maske satın alma yasağı kalktı, 1 lira olacak dendi. Ne yazık ki süreç hiç güzel yönetilmedi...

    YanıtlaSil
  4. Aynı şekilde düşünüyorum. En başta yapılması gerek buydu.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bedava olayı iyiydi aslında ama yapılamadı işte.

      Sil
  5. Ne şanslısınız, valla Almanya'da 50 tane basit maske 10 euro (5 tanesi 1 euro, sanırım aşağı yukarı aynı fiyat) ama meela ciddi maskeler PM2,5 ya da FFFP2 adıyla satılanlar yani, 10 euro tanesi ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kim derdi ki gün gelecek maske fiyatlarından konuşacağız diye :)

      Sil
  6. Aslında çalışanlar için, her gün bir tane kullanılsa ki babam daha fazla kullanıyor, aylık bazda fiyat çok uygun değil. Yine de alabilmek güzel bence çünkü bize hiç kod gelmemişti.

    YanıtlaSil
  7. Çok karmaşa yaşandı bir sürü fikir çıktı en başından bu yapılmalıydı. Biraz karmaşa yaşansa da 1 lira olması gayet iyi oldu. Bakalım devamında ne olacak.

    YanıtlaSil