Powered By Blogger

3 Mayıs 2020 Pazar

"Keşke o uçağa hiç binmeseydik" diyen Ali Sunal'a...


     Ali Sunal katıldığı bir programda, “Keşke o uçağa hiç binmeseydik” demiş. İnsan ister istemez böyle cümleler kurar. Ama uçak olmasa başka bir şey olacaktı be kardeşim. Tabi bu dediğimi gel de sen kendi yüreğine anlat. Orası ayrı. 

Ali Sunal Kemal Sunal
foto kaynak: medyaradar.com
     Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000 tarihinde Trabzon’a gitmek için bindiği uçakta kalp krizi geçirip hayatını kaybetmişti. Kendisinin uçak korkusu varmış. Ve hiç uçağa binemiyormuş. İlk uçağa binme denemesinde böyle bir olay meydana gelmiş. Böyle olunca da ister istemez Ali Sunal, “Keşke uçağa binmeseydik” diyor tabi. 

     Son bir not: Babasının kaybından sonra hala filmlerini izleyemediğini ama kızıyla beraber izlemek istediğini de dile getirmiş. Her zaman dediğim gibi Kemal Sunal filmleri her zaman var olacak.

10 yorum:

  1. Büyük usta Kemal Sunal Allah rahmet eylesin

    YanıtlaSil
  2. Ben genelde ünlülerin çocuklarının da ünlü olmasını samimi bulmam fakat bu baba oğul gönüllerde her zaman yer bulacak.

    YanıtlaSil
  3. Azrail randevularını kaçırmaz ama işte insanoğlu bu yüreği el vermiyor. Kendisi de büyük bir acının sonrasında keşkelere pişmanlıklara takılıyor. Hepimiz birer yaşayan ölümlüler olarak bunu yaşayacağız. Vefat etsede filmleriyle hep yaşayacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Azrail randevularını kaçırmaz. Ne güzel bir sözmüş o.

      Sil
    2. Kendim öyle söylediğim bir şeydi teşekkürler beğendiğin için

      Sil
  4. Çok zor bir durum gerçekten de, allah rahmet eylesin...

    YanıtlaSil