Powered By Blogger

2 Mayıs 2020 Cumartesi

Oyuncak Avı 14,2 milyon aboneyle Enes Batur'u geçti...


     Enes Batur, YouTube Türkiye’deki en fazla aboneye sahip bireysel kanaldı. Geçmiş zaman ekiyle konuşuyorum çünkü artık değil. Artık birinci sırada Oyuncak Avı isimli bir çocuk kanalı var. Bu haber daha dün gündem oldu. Belki de daha öncesinde geçmişti Enes Batur’u. 

     Şu an itibariyle bu kanalın abone sayısı 14,2 milyon. Enes Batur’un ise şu an itibariyle 12,7 milyon. Neredeyse 2 milyon fark oluşmuş arada. Bu iki milyonluk farkı kapatması kolay olmayacak Enes’in.

Oyuncak Avı Enes Batur
foto kaynak: haberglobal.com.tr

     Oyuncak Avı isimli kanalla ilgili şöyle bir durum da var: Bu kanal son 30 günde 8 milyonu aşkın abone kazanmış. Aynı dönemde Enes ise sadece 300 bin abone kazanmış. 

     Karantina döneminde bu kanalın abone sayısında patlama yaşamasını normal karşılamamız lazım diye düşünüyorum. Çünkü çocuklar evde. Vakitlerinin büyük bir bölümünü internet başında geçiriyorlar. 

     Ben kanalın bir iki videosunu izledim. Çok rahat çocuklarına izlettirebilecekleri bir kanal olarak gördüm ailelerin. Bu nedenle çok kısa sürede abone sayısında alıp yürüğünü tahmin ediyorum.

8 yorum:

  1. Artık sosyal medyanın gerçekten çocukların eline geçtiği , ne kadar uzak tutulsa da teknoloji hayatın vazgeçilmezi olmuş.

    YanıtlaSil
  2. 2 milyonluk fark... Bayağı büyük fark atmış bende senden duydum yoksa haberim olmayacaktı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazmamın amacı da bilginiz olması zaten. O yüzden mutlu oldum :)

      Sil
  3. Benim çocuklar izliyor bu adamı ne anlıyorlar anlamış değilim.

    YanıtlaSil
  4. Helal olsun son zamanlarda iyi çıkış göstermiş ve önerilenlerde yer alarak bu kadar aboneye ulaşmış zor bir olay

    YanıtlaSil