Powered By Blogger

2 Mayıs 2020 Cumartesi

Cinayet Süsü filmi neden gündem oldu?


     Cinayet Süsü filmi neden gündem oldu? Google trendlere girdiğimde birinci sırada Cinayet Süsü filminin olduğunu gördüm. Tamam da neden? 

     Meğer film sinemadan sonra ilk kez Netflix’de yayınlanacakmış ondan. Yani yayın haklarını almış. Eğer evinizde Netflix varsa filmi izleyebileceksiniz. Film hakkında da kısa bilgiler vermek gerekirse. 

Cinayet Süsü Netflix
foto kaynak: milliyet.com.tr
     Filmin yönetmeni tanıdık bir isim. Leyla ile Mecnun dizisinin Mecnun’u olan Ali Atay yönetiyor. Kadro ise harika. Uğur Yücel, Binnur Kaya ve Cengiz Bozkurt desem. “Vavv kadro gerçekten harikaymış” dediğinizi duyar gibiyim. 

     Filmin konusuna gelince. Seri katili bulmaya çalışan cinayet büro ekibini anlatıyor. Tabi komik bir şekilde. Film ilk çıktığı zamanlar galiba bu kadar popüler olmamıştı. Bakalım Cinayet Süsü filmini beğenecek misiniz?

10 yorum:

  1. En sevdiğim türden. Bayılırım polisiye filmlerine, dizilerine. Muhakkak izleyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzleyip beğenmeyenler olmuş. Bakalım sen ne diyeceksin?

      Sil
  2. Film hakkında pek bir bilgim yok. Netflix'e eklenen her yeni film bana biraz fazla abartılıyormuş gibi geliyor. Düne kadar film ile ilgili bilgisi bulunmayan, izlediğinde beğenmeyecek, ya da karşısına hiç çıkmayacak olanlar Netflix ile birlikte popülarite üzerinden filmi de izlemiş bulunuyor. Netflix insanlara izlemek istediğini değil izlettirmek istediklerini sunuyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Abartılma olayına sonuna kadar katılıyorum kardeşim.

      Sil
  3. Nihayet biri alabildi şu hakları, vizyonda iken izleme fırsatım olmadı. Çoktandır bekliyordum, ya google play'e ya netflix'e gelecek diye. Sonunda izleyebileceğiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzledikten sonra yazarsın film üzerine o zaman :)

      Sil
    2. Hocam dün izledim de film eleştirisi yazmak bana düşer mi kararsızım. Belki bir gün.. :)

      Sil
    3. İçinden geliyorsa yaz kardeşim :)

      Sil