Powered By Blogger

23 Mayıs 2020 Cumartesi

Bir çılgınlık yapıp yine bir kitabı daha yarıda bırakmak üzereyim...


     Bak yine bir kitabı yarıda bırakacağım. Beni burama kadar getirdiler yine. Orhan Pamuk’un Yeni Hayat kitabını okuyorum. Kitap ilk başlarda çok güzel gitti. Sonra yine bozmaya başladı. 

     Karakter anlatıyor. Ama rüya mı görüyor yoksa gerçek yaşadığını mı anlatıyor belli değil. Sonra bir saçmalığın peşinde otobüs otobüs dolaşıyorlar. Ne aradıkları da belli değil. 60 sayfaya geldim ama çok sıkıldım. Yine bir çılgınlık yapıp yarıda bırakacağım kitabı herhalde.

6 yorum:

  1. Bende aynı okurken daralırsam kafam karısırsa o kitabı bir süre kenara bırakırım haklısın serzenişinde

    YanıtlaSil
  2. Ben sadece bir kitabı yarıda bıraktım. Bana göre bir kitabı yarıda bırakma işi biraz da mantıklı nedeni ise insanın bazen ruh hali aynı olmuyor bir kitabi bırakıp diğerine geçmek belki o an için daha iyi olabiliyor. Bir başka neden de edebiyatta da bir çok tür olduğundan her tür her insana hitap etmiyor. Bir türün kitabını alıp sana uygun olmadığını anlayıp bırakmakta bir zarar görmüyorum. Kitap baktın olmuyor en azından o anlık başka bir kitaba geçebilir o kitap bittiğinde geri dönebilirsin abi.

    YanıtlaSil
  3. İyi Bayramlar, en güzel bayram mesajlarını okumak ve değerli yorumlarınızı almak üzere sizi blogummda görmekten mutluluk duyacağım.

    YanıtlaSil