Powered By Blogger

6 Mayıs 2020 Çarşamba

Aşk 101 senarist Meriç Acemi kimdir?

     Aşk 101 senarist Meriç Acemi kimdir? Ben ismini duyar duymaz tanıdım zaten. Ama aranızdan tanımayanlar olabilir. Aslında çoğu kişi tanıyordur. Belki isim olarak değil ama sima olarak kesin tanır. Birde oynadığı dizideki karakterin ismini söylersem muhakkak tanıyacağınıza eminim. Tamam tamam, fazla merak ettirmeden söyleyeyim. Çocuklar Duymasın’daki sekreter Yasemin. 

Meriç Acemi
foto kaynak: youtube.com

     Ben diziyi yakından takip ettiğim için isminin Meriç Acemi olduğunu biliyordum. Okuyunca çok şaşırdım. “Helal olsun” dedim. Bende bir blog yazarı olarak yazan her insana hayranlıkla bakarım. Meğerse bizim Çocuklar Duymasın’daki Yasemin içinde ne cevherler barındıyormuş. Sadece bu dizinin değil Kiralık Aşk ve Ufak Tefek Cinayetler dizilerinin de senaristi oymuş. Daha kim bilir ne bomba diziler çıkacak Meriç Acemi’nin kaleminden.


6 yorum:

  1. İlk önce kimdir ki dedim fakat devamında çok şaşırdım. Valla helal olsun denecek türden yaptığı iş. Teşekkürler bilgi için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayret ediyor ve helal olsun diyor insan. Yorumun için ben teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Geçmişinde yazmış olduğu bütün dizilerin reyting oranı çok yüksek. Başta tepki ile karşılansa da eminim ki bu dizi de çok tutacak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu dizi tutar mi bilmem ama kızın senaryo performansı harika :)

      Sil
  3. Bu diziyi bloglarda görüyorum. Yakında izleyeceğim bakalım beğenecek miyim... İzlemeden senarist hakkında bilgilendirmede sağladım sayende :) Bu arada bloğumu sıfırladım müsait olduğunda bi uğra ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blogda yazarsın dizi hakkındaki görüşlerini. Uğradım kardeşim :)

      Sil