Oyuncu Murat Yıldırım, Disney Plus hakkında konuşmuş. Asıl Disney Plus’ın bize ihtiyacı olduğunu bizim ona ihtiyacımız olmadığını, Atatürk’ün ise Disney’e hiç ihtiyacı olmadığını, asıl bizim Atatürk’e ihtiyacımız olduğunu söylemiş. Bugüne kadar okuduğum en güzel yorumlardan birini yapmış. Tebrikler.
GOOGLE DA OLMASA…
Google, Nüzhet Gökdoğan’ı Doodle yapmış. Türkiye’nin ilk
kadın gök bilimcilerinden biri olarak tanınıyormuş. Ama ben bilmiyordum. Google’ın
bu Doodle olayı sayesinde öğreniyoruz böyle şeyleri. Seviyorum o yüzden bu Doodle
muhabbetini.
BEN BİR HABER KANALI MIYIM?
İnstagram’da genelde günün gelişmelerini hikaye yapıyorum.
Bu mizah konusu da olabiliyor, ciddi bir konuda. Arkadaşlarımdan biri de bu
durum için, “Haber kanalı gibisin” dedi. Galiba öyleyim. Seviyorum paylaşmayı. Ama
çok da paylaşım yapıp milleti sıkmamaya da dikkat ediyorum.
Evet kendini güzel ifade etmiş ama en önemlisi fikrini söylemiş. Çoğu kişi sustu.
YanıtlaSilEvet ben de bilmiyordum. Güzel oluyor böyle haberdar olmak, bilgi edinmek. Aynı zamanda ilham verici birisiymiş kendisi.
Evet haber sayfası gibisiniz. :) Ancak kısa kısa olduğu için sıkmıyor bence. Ben hem buradaki hem oradaki paylaşımlarınızı okumayı seviyorum. Bazen gündemdeki olayları ilk buradan okuduğum da oluyor.
Ben çok şaşırdım açıkçası. Herkesten bir şeyler söylemesini beklerdim. Evet, Google olmasa ne yapardık :) Haberleri ilk benden duymana sevindim İlkay :)
Silsenin komik instalarını seviyoms :)
YanıtlaSilTeşekkürler Depps :)
SilMurat Yıldırım'ın yorumunu ben de çok beğendim. Google, kutsal bilgi kaynağı :) Çok güzel düşünüyorsun :)
YanıtlaSilMurat Yıldırım güzel demiş bende nette görmüştüm bu yorumunu, doodle olayını bende seviyorum, o gün tesadüfen doodle ı görüp aaa böyle bir kadın mı varmış olmuştum.
YanıtlaSilAynen, yorumunu ben de beğendim ve blogda yer almalı diye düşündüm. Doodle için senin söylediğinin aynısını söyledim :)
Sil