Powered By Blogger

15 Ağustos 2023 Salı

Murat Yıldırım'dan Disney Plus yorumu...

Oyuncu Murat Yıldırım, Disney Plus hakkında konuşmuş. Asıl Disney Plus’ın bize ihtiyacı olduğunu bizim ona ihtiyacımız olmadığını, Atatürk’ün ise Disney’e hiç ihtiyacı olmadığını, asıl bizim Atatürk’e ihtiyacımız olduğunu söylemiş. Bugüne kadar okuduğum en güzel yorumlardan birini yapmış. Tebrikler.

GOOGLE DA OLMASA…

Google, Nüzhet Gökdoğan’ı Doodle yapmış. Türkiye’nin ilk kadın gök bilimcilerinden biri olarak tanınıyormuş. Ama ben bilmiyordum. Google’ın bu Doodle olayı sayesinde öğreniyoruz böyle şeyleri. Seviyorum o yüzden bu Doodle muhabbetini.

BEN BİR HABER KANALI MIYIM?

İnstagram’da genelde günün gelişmelerini hikaye yapıyorum. Bu mizah konusu da olabiliyor, ciddi bir konuda. Arkadaşlarımdan biri de bu durum için, “Haber kanalı gibisin” dedi. Galiba öyleyim. Seviyorum paylaşmayı. Ama çok da paylaşım yapıp milleti sıkmamaya da dikkat ediyorum.

7 yorum:

  1. Evet kendini güzel ifade etmiş ama en önemlisi fikrini söylemiş. Çoğu kişi sustu.
    Evet ben de bilmiyordum. Güzel oluyor böyle haberdar olmak, bilgi edinmek. Aynı zamanda ilham verici birisiymiş kendisi.
    Evet haber sayfası gibisiniz. :) Ancak kısa kısa olduğu için sıkmıyor bence. Ben hem buradaki hem oradaki paylaşımlarınızı okumayı seviyorum. Bazen gündemdeki olayları ilk buradan okuduğum da oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok şaşırdım açıkçası. Herkesten bir şeyler söylemesini beklerdim. Evet, Google olmasa ne yapardık :) Haberleri ilk benden duymana sevindim İlkay :)

      Sil
  2. senin komik instalarını seviyoms :)

    YanıtlaSil
  3. Murat Yıldırım'ın yorumunu ben de çok beğendim. Google, kutsal bilgi kaynağı :) Çok güzel düşünüyorsun :)

    YanıtlaSil
  4. Murat Yıldırım güzel demiş bende nette görmüştüm bu yorumunu, doodle olayını bende seviyorum, o gün tesadüfen doodle ı görüp aaa böyle bir kadın mı varmış olmuştum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, yorumunu ben de beğendim ve blogda yer almalı diye düşündüm. Doodle için senin söylediğinin aynısını söyledim :)

      Sil