Powered By Blogger

14 Ağustos 2023 Pazartesi

Barack Obama'nın, "Erkeklerle her gün sevişiyorum" dediği mektup...

ABD eski başkanlarından Barack Obama’nın 1982 yılında, o zaman ki sevgilisi Alex McNear’a yazdığı mektup ortaya çıktı. Mektupta geçen ifadeler ortalığı karıştırdı. 

Obama mektupta eşcinsellikten bahsediyor- sevgiliye yazılan bir mektupta neden eşcinsellikten bahsedilir ki- “Kendini şimdiki zamandan uzaklaştırma girişimi” olarak niteliyor. Aga zaman yolculuğu mu bu, ne? 

Bitmiyor. Dünya hayatını bir maskaralık olarak görüyor. Bu maskaralığı sürdürmeyi reddetmenin yolu olarak  da eşcinselliği görüyor. 

Ve işte mektubun haber olmasını sağlayan o ifadeler, “Biliyorsun, erkeklerle her gün sevişiyorum ama hayal gücümde” diyor. 

Yanlış yollardasın Obama, yapma bunu J 

Daha şu ana kadar ne kendisinden, ne sözcüsünden, ne de eşinden bu mektupla ilgili bir açıklama gelmemiş. 

Eşcinselliği öyle bir anlatmış ki. Sanki kadim bir inançtan bahsediyor. Dünyevi hayatın sonsuz maskaralığını sürdürmeyi reddetme falan filan. Ne alaka diye bunu Obama’nın kendisine sormak gerekir aslında.

13 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Yalan olduğuna dair şu ana kadar bir şey okumadım Deep :)

      Sil
  2. Malesef dünya genelinde olduğu gibi ülkemizde de yaygınlaştı. Aile birliğini, evliliği değersizleştirmeye çalışıyorlar. Sapkınlaştı çok insan, Allah ıslah etsin.

    YanıtlaSil
  3. Nasıl bir açıklama yapacak acaba bekleyip sonra bir daha yorum yapalım. :)

    YanıtlaSil
  4. Hiç görmemiştim bu haberleri, oysa gündemi çalkalayacak bir şey. Belki çalkalamıştır da bilemiyorum. Eğer şimdi durduk yere ortaya atılmışsa kaç yıl önceki olaylar, gündem olma çabası diye yorumlanabilir belki. Bilemedim, ilginç.

    YanıtlaSil
  5. Aklıma obama için kurban kesen milletimiz geldi istemsiz :)

    YanıtlaSil
  6. En son bir açıklama gelmemişti bununla ilgili.

    YanıtlaSil
  7. 😱😱😱😱😱😱😱😱😱

    YanıtlaSil