Powered By Blogger

31 Ağustos 2023 Perşembe

Ceyda Düvenci'nin, Bambaşka Sohbetler programı...

Ntv’de yayınlanan ve Ceyda Düvenci’nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programını izledim. Konuğu İbrahim Büyükak’tı. Girişi güzel yaptı Ceyda Düvenci. Ama hem İbrahim’i hem de eşini çok övdü. Öve öve bitiremedi. Dozu kaçırınca itici geliyor bu durumlarda. Sonra masaya, konuğunun yanına geçti. Bir şaka oldu. Şakayı uzattı da uzattı. Yine dozu kaçırdı. Programın sonunda konuğun, program defterine bir şeyler yazması ve onu Ceyda Düvenci’nin okuması güzeldi. Programın güzel olan bir diğer yanı da sadece 30 dakika olmasıydı. Kısa ve öz.

10 yorum:

  1. Program adları başka şey vadediyor ama kendisi hep boş çıkıyor nedense ya da hep benzer. :)

    YanıtlaSil
  2. Nedense bu kadın bana hiç doğal gelmiyor. Daha doğrusu doğal olmak için o kadar çabalaması itici geliyor belki, izleyemiyorum nokta kom :)

    YanıtlaSil
  3. 30 dakikada bu kadar şeyi nasıl uzattı peki. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir kaç soru da sordu şimdi hakkını yemeyeyim :)

      Sil
  4. duymadım bunu bilemedim :)

    YanıtlaSil
  5. Bu programı daha evvel izledim sanırım yani başka bir konuk vardı, sunucu Ceyda Düvenci'ydi. Aynı program olsa gerek. Dediğiniz gibi keyifli bir program aslında, kısa ve öz. Konuk Serenad Bağcan'dı. İşini severek yapan insanların yüzünde bir ışıltı oluyor diye düşünmüştüm. Ama bahsettiğiniz konukla olan programı izlemedim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, aynı program. Darısı bizim başımıza. İşini severek yapanlar olalım biz de.

      Sil