Powered By Blogger

8 Ağustos 2023 Salı

İstanbul'dan kaçış başladı mı?

İstanbul’dan kaçıyor mu herkes? Celal Şengör, deprem nedeniyle İstanbul’dan ayrılacağını söyledi. Vatandaşlar ise İstanbul’da geçinemediklerinden dolayı memleketlerine gidiyorlar. Toplu bir kaçışa döner mi bu?

GÖRÜNCE SEVİNDİĞİM İNSANLAR…

Ne zaman uzay ve uzaylı muhabbetlerinden hoşlanan birilerini görsem sevinirim. Çünkü ben de severim bu muhabbetleri. Hemen muhabbete başlarım sonra. En klasik ve en başta gelen sorum ise, “Uzaylılar var mı sence?” sorusudur. Oradan akar gider muhabbet zaten.

DİZİDEN, DÜNYANIN ÇİVİSİ ÇIKMIŞ TEŞHİSİ KOYMAK…

Bizimkiler, Atv’de, Üvey Anne dizisini izliyorlardı. Ben de yanlarına misafir olup izledim biraz. İnsanlar menfaatleri uğruna ne yalanlar söylüyorler ne şeytanlıklar peşinde koşuyorlar. Bu dünyanın çivisi çıkmış millet. Bu arada bu dizi hakkında final kararı alınmış.

 

 

8 yorum:

  1. Üvey Anne'nin ilk reklamları dönerken bile tutmayacağını hissetmiştim malesef. İzleyeceğimden de demiyorum da, o kadar yatırım yapılıyor bu işlere. Bari biraz tutsaymış. :) Ve evet, çivi falan kalmadı. Baksanıza dünya menteşelerinden sökülüyor sanki artık...
    Uzayla ilgili şeyleri ben de severim. Ama uzaylı olsa da olmasa da bir sanki. Sadece galeyana çabuk geliyor insanlar. Şimdi birtakım şeyler ortaya atıldı geçen. Sonra ses de çıkmadı. Kanıt gösterseler amma olur tabi. :)
    Üniversite sınavına hazırlandığım yıl İstanbul'da bir üni'de bir bölüm hedeflemiştim. Ama yazmadım :) O sıra İstanbul'da yaşayabilecek durumda değildim. Şimdi hiç değilimdir herhalde. Zaten kazandığım bölümü ve okulu da sevdim sonra. Yine de İstanbul deyince aklıma bu toz pembe hayallerim gelir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dizi tahminin doğru çıkmış :) Aslında menteşe falan da kalmadı. Kanıt göstermeseler bile böyle iddialar bile iş yapıyor :) İstanbul ile ilgili de böyle bir durum var demek. Çok teşekkürler paylaştığın için.

      Sil
  2. istanbul'dan kaçmayı geçtim, en başta herşeyi istanbul'a toplamak büyü hataydı.

    YanıtlaSil
  3. İstanbul a geldiğimde hep aklıma deprem geldi. Kaçan insanları anlayabiliyorum.

    YanıtlaSil
  4. bizim ülke insanı toptan uzaylı :)

    YanıtlaSil