Powered By Blogger

18 Ağustos 2023 Cuma

Filenin Sultanları durmadan maç mı oynuyorlar?

Filenin Sultanları yine bir takımı yenmiş. Abi daha yeni şampiyon olmadık mı? Hemen ne maçı bu? Voleybolda milli takımlar durmandan maç mı oynuyorlar?

YENİDEN KORONA MI?

Koronanın yeni varyantı Eris, Yunanistan’a kadar gelmiş. Bizim buraya da gelmesi yakındır o zaman. Allah’ım fırsat vermesin bir daha şu virüsçülere.

KONUK AL AMA MESELA BİR KAÇ YIL SONRA AL…

Eser Yenenler, YouTube’daki Linç Et programında Oğuzhan Koç’u konuk almış. Aga yıllardır sizi beraber gördük zaten. Yeni insanlar al konuk olarak.

NİHAT HOCA HASTANEYE KALDIRILMIŞ…

Nihat Hatipoğlu tansiyon nedeniyle hastaneye kaldırılmış. Allah yardımcısı olsun. Ben severim kendisini. O yüzden haberi duyunca üzüldüm.

BİLİM İÇİN YENİ YOUTUBE KANALI…

Teke Tek Bilim adı altında yeni bir YouTube kanalı açılmış. Fatih Altaylı bilimle ilgili programları bu kanaldan yapacakmış.

 

 

14 yorum:

  1. Filenin sultanları yüzümüzü güldürmeye devam ediyor, yolları açık olsun. Virüs ortaya çıkarıp arkasından aşı ortaya çıkarırlar. Alıştık artık.Teke tek bilimi de merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Her zaman güldürmeye devam etsin bizi Filenin Sultanları :) Aşıcılar ellerini ovuşturuyordur yine. Teke Tek Bilimi ben de merak ediyorum.

      Sil
  2. Teke Tek Bilim'i duyduğum iyi oldu, hemen abone olayım. Senin bu kısa kısa haberlerin çok işe yarıyor, eline sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. İngiltere' de görüldü ilk koronanın bu varyantı ve yavaş yavaş yaklaşıyor.. :(

    YanıtlaSil
  4. bugünlerde voleybol ve basketbol vaar :)

    YanıtlaSil
  5. Yeni bir virüs daha görmek istemiyorum gerçekten, umarım gelmez buralara kadar:)

    YanıtlaSil
  6. Ay bu aralar Filenin Sultanları hakkında bende aynısını düşündüm he. :D Pek de takip etmiyorum ama nette sürekli karşıma çıkıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de Twitter'da devamlı karşıma çıkıyorlar :)

      Sil
  7. Çok başarılı kızlar 👏👏👏. Corona beni de korkutuyor 😒

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, şimdi de Avrupa Şampiyonu oldular :) Bizi de korkutuyor.

      Sil