Powered By Blogger

31 Temmuz 2023 Pazartesi

Netflix ve eş cinsellik...

*Bir arkadaşımla konuştuk. Netflix’te ne zaman film izlese - türünden bağımsız olarak söylüyor- karşısına hep eş cinsel sahneler çıkıyormuş. Demek ki Netflix için söylenen şeyler de haklılık payı varmış.

*Real Madrid’e giden Arda Güler daha forma giyemeden sakatlandı. 4-5 ay sahalardan uzak kalacakmış. Nazar değdi çocuğa arkadaş.

*Latife Tekin’in, Ormanda Ölüm Yokmuş kitabına başladım. 50 sayfa okudum. Sarmadı beni, bıraktım.

*Komşulardan biri aşure dağıtıyormuş ev ev. Bize de getirdi.

*Markete gittiğimde bir adam telefonla evdekilere hangi dondurmalar var onu gösteriyordu. Pazar günü için dondurma keyfi zamanıydı anlaşılan. Ben de fotoğraf çekip atıyorum evdekilere. “İstediğiniz şey bu mu?” diye.

*Bugün Twitter, üçüncü sayfa haberleri gibiydi. Yurdun dört bir yanından silahla birbirlerini öldüren insanların haberleri vardı. Aga şu silah işine bir el atılmalı. Önüne gelene silah verilmemeli. El altından silah edinmenin önüne geçilmeli.

*Soğuk kahve bana göre değil. Belki de hep kötüleri denk geldi, bilmiyorum.

*Coca Cola, 45 lira olmuş. Zamlar roket takmış gibi.

*Telefonun hemen şarjının bitmesine sinir oluyorum. Ama telefon da haklı kardeşim. Elimizden düşmüyor ki.

*Oğuzhan Uğur, ortak olduğu GAİN platformunda dizi yapacakmış. Çok iddialı. “Dünyayı sallayacağız” diyor. Ben böyle kendinden emin ve biraz da sanki böbürlenme kokan açıklamalara soğuğum.

*Tüm bilinen kişisel gelişim klişelerinin karşısında bir video izlemek ister misiniz? Haluk Tatar’ın en aptalca 17 tavsiye YouTube videosunu izleyebilirsiniz.

7 yorum:

  1. Bende soğuk kahveyi pek sevmiyorum. Kahve deyince sıcak olacak arkadaş diyesim geliyor. :D

    YanıtlaSil
  2. netflix öyle oldu ivit :)

    YanıtlaSil
  3. Kolanın 45 lira olması beni üzüyor. Onu da geçtim daha kuru ekmek... Kuru ekmek almak bile artık lükse mi kayıyor bu neee! Hep bir artış.
    Evet Teksas'a döndü ortalık. Ya da taş devrine. Parası olan silahlanmış, olmayan eline ne geçerse ilk insandan hallice hurraa. Nereye gidiyoruz da değil, nereye gitmişiz belli değil. Kötü durum çok kötü. Kesinlikle denetim yapılmalı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu gidişle ekmek de lüks olacak. ilk insandan hallice. Çok iyi özetledin durumu.

      Sil
  4. Fiyatlara tepki vermeyi bıraktım ben artık.
    Afiyet olsun :)
    Silah işine bir çözüm bulmamaları felaket ya.

    YanıtlaSil