Powered By Blogger

17 Temmuz 2023 Pazartesi

İtiraf kitabına başladım, Üvey Anne dizisi, Celal Şengör Anlayamazsın söylüyor...

*Bir arkadaş İnstagram’dan video attı. Videoda kedi, buzdolabından çıkmak istemiyor. Sahibi ne kadar çıkarmak istese de o çıkmıyor. Bu sıcaklarda o kedinin yerinde olmayı kim istemez ki? “Onun kadar küçük olsak biz de çıkmak istemezdik oradan” dedi arkadaş.

*İskender Pala’nın, İtiraf kitabına başladım.

*Üvey Anne dizisini izlemeye dayanamıyorum arkadaş. İçinden kötülük geçen insanlara dayanamıyorum artık.

*Üvey Anne dizisinden bir sahne. Çocuk, kızı bir esnaf lokantasına götürüyor. Önce çorbalar geliyor. Gelen çorbalar ne?  Mantar çorbası. Yahu ezo gelin olur, mercimek olur, domates çorbası olur. Mantar çorbası ne? Ezo gelin sorarım eğer yoksa mercimek çorbası yerim. O da yoksa çorba yemem.

*Celal Şengör’e bu sefer Anlayamazsın şarkısını söyletmişler yapay zekayla. Bence çok güzel olmuş. Dinlemesi zevkli.

*Benzin 33 lira olmuş. Adam diyor ki, “Ben oy verdim. Şimdi seçim olsa tekrar oy vermem iktidara” diyor. Yemeyin bizi arkadaş. Böyle diyenlerden korkacaksın.

*Siyasete girmişken. Bir tane YouTuber’ın videosunu izledim. Bu çocuk Bay Kemal’e oy vermiş biri. Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kaybetmesine rağmen genel başkanlığını bırakmamasına, “İyi ki cumhurbaşkanı olmamış” diyor. Seçmenin geldiği nokta burasıdır.

*Fatih Altaylı, Twitter’dan kendisine laf çakanlara cevap vermeye çalışıyor. Bırak cevap verme. Dikkate alınmamak en büyük azaptır onlara. Bırak istedikleri kadar ulusunlar.

*Şeyma Yolda’nın İran videolarına devam ediyorum. Hala bitmedi. Sıradaki izleyeceğim videosu ise, Zerdüştlerin cenaze törenlerini yaptıkları yerler.

 

6 yorum:

  1. şeyma yolda bakayım nasılmış piku :)

    YanıtlaSil
  2. Şeyma Yolda kanalını ilk kez duydum ve googleladım :) Sanırım gezgin bir youtubermış. Bir ara bakayım :)

    YanıtlaSil
  3. Kediler çok değişik, o videoyu biliyorum, bu sıcaklarda haksız değil:)
    Üvey Anne dizisini hiç izlemedim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kediler hep değişik :) Ben de bizimkiler izliyor diye izledim :)

      Sil