Powered By Blogger

19 Temmuz 2023 Çarşamba

İnstagram'a, photoshop özelliği geliyormuş...

Gün geçmesin ki herhangi bir uygulamaya yeni bir özelliğin geleceği haber olmasın haber sitelerinde, Twitter’da, orada burada. Son olarak İnstagram’dan yeni bir haber geldi. İnstagram’a, photoshop özelliği gelecekmiş. 

Fotoğraf düzenlerken bundan sonra ek bir uygulama kullanmadan direk İnstagram üzerinden fotoğrafı düzenleyebilecekmişiz. Güzel haber bak bu. Fotoğraflardan istemediğin yerleri silmeye ne dersin? İşte bu photoshop özelliği ile fotoğrafta istemediğin şeyleri hokus pokus yapıp kaldırabilecekmişsin. Hadi yine iyisiniz köftehorlar. 

Fotoğraf düzenleme ustası olacağız bu gidişle. Alın size yeni bir iş kolu. Hikayeler bölümünde simge olarak görecekmişiz bu arada. Ama daha ne zaman uygulamaya geçeceği bilinmiyormuş. Sarı Çizmeli Mehmet Ağa gibi bir şey. Tabi şimdilik.

11 yorum:

  1. İnstagram'a fotoğraf koymayı bir hayli zorlanıyorum, photoshop hiç yapamam herhalde. Bir resim paylaşayım diyorum, üstten alttan kırpıyor, gerisin geri vazgeçiyorum. Ancak bir kaç denemeden sonra yayınlayabiliyorum. Bence fotoğrafı doğal haliyle paylaşmak daha güzel.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pratik yapa yapa bir şeyler öğreniyoruz biz de. Devam :) Bence de her şeyin doğalı güzel.

      Sil
  2. Güzel bir haber, bakalım nasıl olacak. :)

    YanıtlaSil
  3. Pek çok kişinin işine yarayacak bir güncelleme. Ama şu olayın mantığını asla anlamam. Aynaya bakınca da fotoşok, fotopop, fotototoro :) yapamıyorsun işte. Neyin kasması bu.

    YanıtlaSil
  4. musk ile zuckerberg yarışıyooo :)

    YanıtlaSil