Powered By Blogger

29 Temmuz 2023 Cumartesi

Biz millet olarak ufo ve uzaylı haberlerini severiz...

Haluk Tatar’ın ufolar ve uzaylılar ile ilgili yaptığı canlı yayından bahsetmiştim. İlgisi olanların izlemesini tavsiye ederim. O yayında internette gazetelerin yaptığı haberlere de yer verdi. Bizim basından haberleri gösterirken, “Türk medyası ufo haberlerini çok sever” dedi. Evet, doğrudur. Çok sever. Çünkü halk olarak biz de çok severiz ufo ve uzaylı haberlerini. O yüzden bu tür haberler bizim medyamızda da çok yer alır.

BANA TEST YAP, KLASİK SINAV GİBİ YAPMA…

Bir firma bana anket gönderiyor. Yeni kullanmaya başladığım telefon operatörü. Memnuniyet anketi. Böyle anketleri severim. Anketi açtım. Benden görüşlerimi yazmamı istiyor. Arkadaş ben görüş yazmakla uğraşamam ki. Test gibi yap cevap vereyim işte.

FATİH ALTAYLI, YOUTUBE KANALINDA İLK KONUĞUNU AĞIRLADI…

Fatih Altaylı, Habertürk’ten ayrıldıktan sonra kendi YouTube kanalında kendi görüşlerini paylaşıyordu. Ama artık konuk ağırlamaya da başladı. İlk konuğu Halk TV’nin sahibi Cafer Mahiroğlu’ydu. Dün de Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı konuk etmiş. Kısacası Fatih Altaylı kaldığı yerden devam ediyor. Ama tabi bizim gözümüz Celal Şengör ve İlber Ortaylı ile yapacağı yeni programlarda.

İŞTE BÖYLE NET OL…

Ekrem İmamoğlu sonunda halkın, CHP genel başkanının değişmesini istediğini söylemiş. Bu da yetmez. Eğer kendin aday olacaksan onu da söyle. Kartlarını açık oyna. Genel başkanlığa da aday olduğunu açıkla.

PAKETE GİREN ÜRÜN ZARARLIDIR…

YouTube’da dolaşırken, enerji içecekleri dost mı düşman mı başlıklı bir videoya denk geldim. Tabi ki düşman. Pakete girmiş bir ürünün yararı olduğu görülmüş bir şey midir ki enerji içeceğinin yararı olsun. Bazıları beğenmeyebilir ama ben bu konuda tamamen Canan Karatay’a katılıyorum. Canan Karatay’ın bu konuda kırmızı çizgisidir bu. Pakete girmiş, sanayide işlenmiş bir ürün insan sağlığına her zaman zararlıdır. Benim de görüşüm budur.

KİŞİSEL GELİŞİM İÇİN KANAL ÖNERİSİ…

Serhat Yabancı diye bir kişisel gelişimci var. YouTube’da kanalı var. Daha önce hiç takip etmediğim ve haberdar olmadığım biriydi. Sağolsun bana Kitap Keşfim önerdi. Ben de onun önerisiyle izledim. Beğendim. Kanalını takibe aldım. Videolarını izlemeye başladım. Benim gibi kişisel gelişim videoları sevenlere öneririm.

16 yorum:

  1. Haber konusuna katılıyorum. Genel olarak severiz ve ilgiyle izleriz. 😊👍

    YanıtlaSil
  2. kişisel olarak gelişcen yani pekuuu :)

    YanıtlaSil
  3. Çok doğru bir yazı olmuş. Emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. Haluk Tatar'ı bende izledim. Bilinmeyini bir şeye uydurmayı toplum olarak çok seviyoruz. Ufo olaylarıda bu şeklide. Laf çok, kanıt yok. :)

    YanıtlaSil
  5. Hayal kurmayı seviyoruz sanırım. Kötücül uzaylılar, dost uzaylılar. Hatta belki kurtarıcı uzaylılar... :)

    YanıtlaSil
  6. Son dönemdeki zam haberlerini takip etmekten ufolara sıra gelemedi. :D

    YanıtlaSil
  7. Serhat Yabancı' nın kitaplarını da videolarını da çok severim, beğenmene sevindim:) Kişisel gelişim önemli bence:)
    Fatih Altaylı'yı sevmiyorum ama son zamanlarda bazı konuşmaları çok doğru geliyor:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler öneri için tekrar Kitap Keşfim :) Fatih Altaylı genelde beğenirim ama bu konuda çok yer aldı gibi.

      Sil