Powered By Blogger

25 Haziran 2022 Cumartesi

Hayattan kısa kısa notlar #57

*Bu yazıyı 25 Haziran 2022 tarihinde yazıyorum. 10:31 geçiyor saat. Dışarıda yağmur var ve hava kapalı. Sanki yaza değil de kışa girermiş gibi bir hava var. Mevsimler de değişti.

*Okuyup, çok beğendiğim hikayeler olunca, “İşte bu ya. Hikaye dediğin böyle olmalı. Kısa olmalı. Eğer bir gün hikaye yazacaksam ben de böyle yazmalıyım” diyorum.

*Millet olarak plansız/programsız bir yapımız var. Hayatı günlük olarak yaşarız. Geleceği düşünmüyoruz. Geleceğe hazırlık yapmıyoruz. Bakınız: Geçen yıldan beri alınmayan yangın söndürme uçakları. Ama bu durum sadece iktidara özel değil, halk olarak da böyleyiz.

*İngilizce pratik yapma sitelerinin ücretlerine baktık. Aylık bin liradan başlıyor. Çok pahalı. Bu kadar olmasını beklemiyordum.

10 yorum:

  1. Burada günlük güneşlik hava var :) Bilgisayarı birazdan dışarı kuracağım kapının önüne az kaldı :)

    YanıtlaSil
  2. Uçak almayı unutmuşlar ama otel yapmayı unutmamışlar,aslında o kadar da plansız sayılmazlar,hatta baya iyiler planlamada,canınızı sıkmayın :D neysee havalara ben de sinir oluyorum, donuyorum evin içinde dün akşam kışlıklara sarındım sonunda. 25 hazirana gelince ,hayatımda dönüm noktası olan bir tarih,hiç sapmadan yola dümdüz devam etseydim şuan nerede olurdum merak etmişimdir hep.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, o konuda planlılar. Ben de kazak giydim dün akşam. Ama bu akşam tişörtle oturuyorum. İşte benim de aklımı, senin gibi kurcalar mı vereceğim bu karar onu düşünüyorum.

      Sil
  3. bütün yaz yağmur yağsın :)

    YanıtlaSil
  4. Kısa öyküleri ben de severim. Okuyorsun ve bir solukta bitiyor. Az ve öz. Hayatın içinden durum öyküleri favorim.

    YanıtlaSil
  5. Benim yaptığım planları o şekilde uygulamama hep bir engel çıkıyor nedense.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Plan yapanların da sorunu bu. Yolunda gitmez her şey.

      Sil