Powered By Blogger

15 Haziran 2022 Çarşamba

Hayattan kısa kısa notlar #48

*Dünya Sağlık Örgütü, “Korona tamamen bitmiştir” açıklamasını ne zaman yapmayı düşünüyor acaba? Bill Gates’ten onay  mı bekliyor nedir.

*Maymun Çiçeği diye ortalığı bir ayaklandırdılar. Ama neyse ki bir şey çıkmadı.

*Dolar, 17’ye demir atmış gibi sanki.

*Bloomberg HT, tam bir ekonomi kanalı. Anlık olarak Bitcoin ve Ethereum fiyatlarını da gösteriyor.

*Bazen okumaya kitap olmuyor elimde bazen de kitaptan geçilmiyor. Hangisini okuyacağımı şaşırıyorum.

*Danıştay, İstanbul Sözleşmesi hakkında ne karar verecek bakalım.

*Telefon hattı için her ay devlete, telsiz kullanım ücreti olarak 4,23 TL bakiyemden düşecekmiş. Bimcell mesaj atmış. Bu arada kesintisinin adı niye telsiz kullanım ücreti? Telsiz mi kullanıyoruz biz? İnsan şu ismi bir günceller.

8 yorum:

  1. Korona Dünya Sağlık Örgütü bir şey demese bile insanların nezdinde bitmiş gibi. Dolar daha fazla artmaz umarım.Bir maymun çiçeği eksikti demiştim ilk duyduğumda. Sözleşmenin akıbetini merak ediyorum. Sonumuz hayrola.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, bizim tarafımızda bitti. Ama hala resmi bir açıklama yapılmamış olması şaşırtıcı. Dolar duracak gibi görünmüyor. Bir bu eksikti diye söylenmemiş olanımız yoktur herhalde :) Sözleşme gerçekten ne olacak? Sonumuz gerçekten hayrola.

      Sil
  2. dolar 20 yi geçer yakında :)

    YanıtlaSil
  3. Dünya Sağlık Örgütü açıklayınca resmi bir şeyler olacak mı acaba Hocam? Bizde zaten bitti pandemi, kimse hatırlamıyor bile:) Tabi bu dönemde kaybı olan insanlar hariç:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaybı olan insanların içinde hep bir acı olacak korona dendiğinde hocam :(

      Sil
  4. Telsiz kullanım ücreti ilk çıktığında bende bu soruyu sormuştum, kaldı ki o zaman da telsiz kullanmıyorduk. İsmin ilk olarak böyle çıkması çok garip.

    YanıtlaSil