Powered By Blogger

13 Nisan 2021 Salı

Zoom üzerinden Nihat Hatipoğlu'na sorular...

     Nihat Hatipoğlu artık Zoom üzerinden programına soru alıyor. Hocanın arkasına dev bir ekran koymuşlar. Ekranda bir anda binlerce pencere açılıyor ve o pencerelerde de insanlar. Kendinizi bir anda teknolojik bir filmin içinde zannediyorsunuz. Nihat hocayı takdir ediyorum ama. Şu anda kullanılan, en güncel uygulama ne varsa onu programında kullanıyor. Ama ne olursa olsun Sultanahmet Meydanı’ndaki o kalabalık programların tadını asla vermiyor.

İLK PROGRAM REYTİNGLERDE NE YAPTI?

     Bu arada hoca, ilk sahur programıyla reytinglerde ilk 10’da kendine yer bulamamış. Ama günler geçtikte reyting listesinde zirvelerinde Nihat hocayı görürüz. Normalde Nihat Hatipoğlu’nun reyting listesindeki yeri, ilk 20’dir. Bazı özel gecelerde- mesela Kadir Gecesi- ilk 10’a, hatta ilk 5’e girdiği de olur.

8 yorum:

  1. İnsanlar bir sorunun cevabını çok merak ediyorsa neden kendi araştırmaz hadi bulamadı neden camideki hocaya sormaz hadi onla yetinmedi her ilçede müftülük var ona gidip sormaz da Nihat Hatipoğlu veya onun gibi tv de çıkan birine sorar asla anlamayacağım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amaç öğrenmek değil ki, televizyona çıkmak :)

      Sil
  2. Çok takip ettiğim biri ve program değil ama teknoloji ile barışık olması, bu dönemde uygulaması güzel olmuş hocam:-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen hocam :) Teknolojiye takip edip kendine güncellemek önemli.

      Sil
  3. Seveni çok ve capslere çok konu oluyor :)

    YanıtlaSil
  4. Güzel anlatıyor ama sorulan sorular bazen o kadar mantıksız ki ve de genelde benzer tarzda şeyler soruyorlar. Sadece bu program değil, diğer kanallarda da durum aynı. O yüzden izlemiyorum pek.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maksat televizyona çıkmak. O yüzden soru önemli değil :)

      Sil
  5. İçinde bulunduğumuz günler zaten şaşırtıcı değil mi :)

    YanıtlaSil