Powered By Blogger

17 Nisan 2021 Cumartesi

Aranızda hiç ateş böceği gören var mı?

     Bu ara, Netflix’te yayınlanan Sen Hiç Ateş Böceği Gördün Mü filmi gündemde. Filmi izlemedim. Tiyatro oyununu da izlemedim. Doğal olarak ben hiç ateş böceği görmedim. O nedenle ilk olarak tiyatro oyununu, yani orijinalini izlemeyi düşünüyorum. Tiyatro oyununu izleyenlere denk geldim. Filmini beğenmemişler. Hem tiyatro oyununu, hem de filmini izleyenler var mı aranızda? Varsa değerlendirmeleri nasıl? Yorumlarda buluşalım.

ARTIK DÖNME VAKTİ…

     Filmin çekimi bitip, yayınlandığına göre artık Çok Güzel Hareketlere dönme zamanı geldi Yılmaz Erdoğan için. Eser’le gitmiyor gibi artık. Oyuncular Eser’i pek iplemiyorlar. Ona saygı duymuyorlar. “Sen kimsin ki bizi değerlendireceksin?” gibisinden bir hava sezinliyorum vücut dillerinden. Belki de ben yanlış anlıyor olabilirim. Ama her halükarda artık Yılmaz Erdoğan programa dönmeli.

9 yorum:

  1. Aynen .. özledik Yılmaz Erdoğan’ı . Eser de güzel götürüyor bence ama Yılmaz Erdoğan başka

    YanıtlaSil
  2. Hocam benim yine her zaman olduğu gibi izlemediğim bir program "çok güzel hareketler":-)) Evde ki misafirler gidince yapacağım ilk şey ne kadar film, program önerisi varsa hepsini sıraya koyup izlemek olacak:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hocam senin liste baya uzun olacak :) Tıpkı benimki gibi

      Sil
  3. Göz at. Yenileri de çok iyi skeçler yazıyorlar :)

    YanıtlaSil
  4. Ben gördüm. Yazın bahçede karanlıkta durunca bir sürü geliyor ☺️

    YanıtlaSil