Powered By Blogger

23 Mayıs 2020 Cumartesi

"Senin İnstagram hesabın nasıl olmaz ya?"


     İnstagram dahil hiçbir sosyal medya hesabı kullanmayan arkadaşlarımı gördükçe, “Nasıl İnstagram hesabın olmaz ki senin?” diye sorasım geliyor. İnstagram kullanmayan bir kişinin olacağını düşünemiyorum bu devirde. 

     Sanki çok matah bir şeymiş gibi. Sonra düşününce imreniyorum onlara. İnstagram’da gezerek boşa harcayacakları vakitlerini kendilerine ayırıyorlar diye.

16 yorum:

  1. Onlardan biriyim, sor. :))
    Nedeni tamamen senin de tahmin ettiğin neden; gereksiz zaman kaybı olarak görüyorum. Bir de kafam kaldırmıyor Cem, kimin çocuğu ne yapmış kimin kedisi nasıl poz vermiş inan kafam kaldırmıyor, kendiminkileri zor takip ediyorum. Yaşlılık.. :)))

    YanıtlaSil
  2. Bende instagram kullanyorum. ^^

    YanıtlaSil
  3. Zaman zaman ben de vakit israfına neden olduğunu düşünüyorum 👍. Mutlu bayramlar 😊🤚

    YanıtlaSil
  4. ohooo hiç sosyal medya kullanmayan çok insan var yaaa :) genelde doğa düşkünleri pek kullanmıyor :) bu arada sen bugünlerde sık yazmaya başladın, tatilsin herhaldee :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğa en büyük ilaç zaten. Hafta tatili olduğum gün yazıyorum bol bol :)

      Sil
  5. instagram facebook gerçekten vakit alıyor. ama can sıkıntısından mecbur giriyorsunuz.

    YanıtlaSil
  6. Valla Cem Bey ,,daha onceden de dedim instagram da bloga yonlendirme yok...bu yuzden uzerine durmadim..Orgu örme hobim var..Arkadaslar guzel seyler var diyor..
    Birde takilirsam blou ihmal edicem gibi..

    Hesap takipleri icin acicam bi tane söz :)

    YanıtlaSil
  7. Direkt üstüme alındım:) Büyük bir zaman kaybı, insanları gerçeklikten ve birbirinden uzaklaştırdığına inanırım bu sebeple de kullanmıyorum. Arkadaşlar arasında sosyal medya konularından da hoşlanmam, ortamı terk ederim. Sosyal medya işaretlerinin sözlerinin ne anlama geldiğini de bilmiyorum genellikle en yakın arkadaşıma sorarım ne demek bu diye. Ne yapıyorsun bütün gün diyorlar makale okuyorum, insanlara saçma bana ilginç gelen bilgilere bakarım, şiir ve kitap okur ve dinlerim, gazete ve dergiler var. Bir hafta hiç girmemeyi onun yerine bir şeyi araştırmayı deneyebilirsin bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Direk seni düşünüp yazmadım. Hiç üstüne alınma :) Pat diye bırakamam öyle :)

      Sil
  8. Ben kullanıyorum fakat öyle bağımlısı değilim. Bağımlısı olmadıktan sonra bir zararı olmuyor :)

    YanıtlaSil