Powered By Blogger

5 Mart 2020 Perşembe

Whatsapp'ın karanlık modunu beğendiniz mi?

Whatsapp
foto kaynak: sozcu.com.tr

     Whatsapp karardı. Kararmış Whatsapp’ı sevdim ben. Zaten karanlık modda kullanıyorum telefonumu. Geceleri beyaz ekran çok rahatsız edici oluyor. O yüzden yaşasın karanlık mod. Peki siz karanlık modlu Whatsapp’ı sevdiniz mi?

16 yorum:

  1. ben genellikle aydınlık temalar kullandığım için siyah bir watsapp'ı hayal edemiyorum. Okuyamıyorum nedense, yıllardır gözümüzü aydınlığa alıştırmışız.

    YanıtlaSil
  2. Denemedim daha güzel gibi duruyor.

    YanıtlaSil
  3. Valla ben farklı bir whatsaap kullanıyorum ona da hiç bakmadım karanlık moda filan var mı diye olmasa da önemli değil bir çok özelliği mevcut ama yine de bilgilendirme için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Öyle bir şey mi.var :))))) Ay deneyeyim bakalim

    YanıtlaSil
  5. Karanlık modu bende çok seviyorum. Çok uzun zamandır youtube ve twitter'ı karanlık modda kullanıyorum. Whatsapp'a gelse memnuniyetle kullanacağım. Ama sanırım henüz Android'e gelmedi. Yani whatsapp ayalar menüsünde falan göremedim karanlık mod özelliğini. SDN'de bu işlem için apk kurmak gerektiği yazıyordu galiba. Ama ben apk falan kurmak ile uğraşmam. Yeni whatsapp güncellemesini bekleyeceğim çaresiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da ilk başta gelmedi. Whatsapp’ı güncelleyince geldi.

      Sil
  6. senin yazını görünce baktım bana da gelmiş güncelleme
    güncelledim ve açıkçası çok beğendim =) gözlük takan ve göz hassasiyeti olan benim için ki migrenim de var biçilmiş kaftan şu siyah mod.

    YanıtlaSil
  7. Whatsapp'a karanlık tema geldiğini çok kullanmadığım için bilmiyordum, bu yazı ile çok sonradan öğrendim. Twitter, Youtube, Facebook, Messenger ve Telegram'dan sonra Whatsapp'a da karanlık tema gerekliydi. Gayet muhteşem olmuş. Bundan sonra diğer uygulamalarda olduğu gibi gece gündüz karanlık modu Whatsapp'da da kullanmaya devam edeceğim.

    YanıtlaSil