Powered By Blogger

23 Mart 2020 Pazartesi

Haluk Bilginer ile hayat üzerine konuşulan bir program yapılsa mı?


FİLMİN FİNAL MÜZİĞİNİ DİNLEMEK…
     İnternette, izlediğim filmlerin sonundaki müzik ile beraber kimlerin oynadığını gösteren bölüm var ya. –O bölümün bir ismi vardır elbette ama ben bilmiyorum-  O bölüm en az 5 dakika oluyor. 

     Ben bu bölümü dinlemeyi seviyorum. O bölümü dinlerken kafamda filmi değerlendiriyorum. Tıpkı şu an da yaptığım gibi. Az önce Pi’nin Yaşamı filmini bitirdim. Şimdi o bahsettiğim müziğini dinliyorum.

HALUK BİLGİNER’İN HAYATA YÖNELİK SÖZLERİ…
     Haluk Bilginer ile haftada bir program mı yapılsa diyorum. Hayata yönelik çok değişik bir bakış açısı var. Mesela hani koronavirüs ile ilgili zenginlerin canı yandığı için bu kadar gündem oluyor diye yazmıştım ya bir önceki yazımda. İşte o sözün sahibi Haluk Bilginer’miş. 

Haluk Bilginer
foto kaynak: milliyet.com.tr
     Bu virüs muhabbeti ortaya çıkmadan önce, yine ona ait bir söz çok dönüyordu İnstagram’da. Hani insanlar öğlene kadar çalışmalı, öğleden sonra kendini sanata vermeli gibi bir sözdü. Sizce haftalık bir program yapılıp, hayat üzerine yorumları alınsa nasıl olur?

BARİ SİZLER VİRÜSTEN KONUŞMAYIN…
     Futbol programlarını açıyorsun. Onlar da virüsten bahsediyorlar. Arkadaşlar bari siz yapmayın. Tamam, o kadar zamanı dolduracak bir şeyler konuşmanız gerekiyor. Ama bu doldurmanız gereken zamanı niye virüsü konuşarak dolduruyorsunuz? 

     Ne bileyim eski maçlardan konuşun. Güzel gollerden. Her yerde bu virüs muhabbeti. Hiç olmazsa insancıklar futbol programında uzaklaşsınlar şu virüs muhabbetinden.

7-8 GÜN İÇİNDE HER ŞEY MEYDANA ÇIKAR…
     Geçtiğimiz hafta cumartesi ve Pazar günleri tüm uyarılara rağmen dışarı çıkanların halini önümüzdeki bir hafta belli edecek. Eğer virüsü kaptılarsa kuluçka süresi nedeniyle virüs kendini 7 ya da 8’inci günde belli ediyor. 

     Yani gelecek hafta büyük bir patlama yaşanabilir. Normalde kuluçka süresi 14 gündür. Ama virüs kendini genelde 7 veya 8’inci günde belli ediyor. Bunu da bir not olarak düşeyim istedim.

HOŞLANDIĞIN KİŞİNİN SANA MESAJ ATMASINI İSTİYORSAN…
     Youtube kanallarında böyle videolar çekiliyor. Hoşlandığın kişiyle telepati yapıyorsun ya da enerjini gönderiyorsun oda sana mesaj atıyor. Böyle bir şey olabilir mi? Acaba bu enerji gönderme işlerine olduğundan çok mu önem veriyoruz?

4 yorum:

  1. Haluk bilginer'in bir videosunu izledim 2012 yılında çekilmiş, 10 yıl sonraki Haluk Bilginer'i kıskanıyorum diyor harika bir video bulup izlemeni öneririm
    haklısın başka bir sohbet olmalı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O videoyu hatırlıyor gibiyim :) Ama tekrar bakmakta fayda var.

      Sil
  2. Aynen her yerde virüs muhabbeti var..Haluk usta bu işi yapar bence..😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İçimiz dışımız virüs oldu. Haluk Bilginer bence de yapar :)

      Sil