Powered By Blogger

19 Mart 2020 Perşembe

Blogda başka şeyler yapma istiyorum ama o başka şeylerin ne olduğunu bilmiyorum...


     Koronavirüsten ölenlerin sayısı 3’e çıktı. Ölen üçüncü kişi ise eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman oldu. Virüsün 18 ile 24 ay boyunca devam edeceğine dair tahminler duydum. Umarım bu kadar uzun olmaz. Bizde ise daha virüs yeni başladı. Daha pik yapmadı. Daha pik yapacak, sonra düşüşe geçecek falan. Daha çok var yani. Avm’lerin tamamen kapatılması da gündemde. Kapatın gitsin. Elimizdeki her türlü fırsatı değerlendirmeliyiz. Toplumun bir araya gelmesini sağlayan tüm faaliyetleri askıya almamız lazım.

     Bu akşam kanal D’de Afili Aşk’ın final bölümü yayınlanıyor. İlk başlarda ilgiyle izlediğim bir dizinin böyle bir final yapmasını istemezdim. Ama gereksiz uzattılar ve bunu maalesef hak ettiler.

     Atv’de, Bir Zamanlar Çukurova dizisine bakıyoruz. 22:56 geçiyor saat. Bir Perşembe akşamındayız. Yarın Cuma. Yani hafta sonu geldi.

     Blogda farklı bir şeyler yapmam lazım ama ne? Bu biraz şeye benzedi. Hani canınız tatlı bir şey ister ama ne istediğini bilmezsiniz ya öyle. Gündemdeki haberlerden kısa kısa haberler mi versem. Yoksa kafama göre hayattan mı yazsam?

Blogda farklı şeyler yapmak
foto kaynak: unsplash.com
     Kısa yazmaktan sıkıldım. O yüzden bu yazımı uzun yazmak istiyorum. Aklıma gelen her konu hakkında yazarak bu yazıyı uzun tutmak istiyorum. Belki sizin hepsini okumaya tahammülünüz olmayabilir.

     Sonunda ligi ertelediler be. Tüm Avrupa ligleri ertelemişken bizimkiler inatla ertelememek için elinden geleni yaptılar. Sonunda başlarına taş mı düştü nedir. En sonunda ertelediler.

     Sagopa’nın şarkılarından Neyse adlı şarkısını yeni keşfettim. Her akşam dinlediğim şarkılar arasında kendine yer buluyor.

     Herkes koronavirüs günlükleri tutmaya başladı bloglarda. Bende tutmaya başladım. Ama her gün ölüm hakkında, vakalar hakkında yazmak zor oluyor be. İnsanın içi daralıyor.

     21 Mart’ta online şiir buluşması olacakmış. Bu virüs nedeniyle kurslar, dersler artık her şey online.

     Miraç kandiline çok az kaldı.  Bu cumartesi günü. Sağ olana her gün geliyor diye boşuna demiyorlar. İnşallah Ramazan ayına kadar şu virüs işi biter, bizde rahat rahat orucumuzu tutarız.

     Podcast olayına alışamadım ben ya. Youtube çağında artık bir şeyleri dinlemek zul geliyor bana.

     Blogda seo falan artık benim için anlamsız. Yine okurum ama orada yazılanları uygulayacak bir bloğum yok benim. Kimi zaman kısacık yazıyorum- gerçi çoğu zaman kısa yazıyorum- kimi zaman da şimdiki gibi uzun.

     İlkbahar geldi ama geldiğine sevinemedik şu virüs muhabbetine. Sıcaklar çıkmaya başladığı zaman virüsün etkisini kaybedeceğine dair tahminler var. Hadi hayırlısı.

     Yalın, İnstagram’dan konser vermiş. Kimsenin sokağa çıkamadığı günlerde oda böyle bir yöntem geliştirmiş.
    


11 yorum:

  1. Fatih Terim iptal edin dedi diye direndiler bu kadar, bu sezon Trabzon için kol sıvadılar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatih hocam performansında olursa bu sene de biz oluruz şampiyon :)

      Sil
  2. 21 Mart online şiir buluşması nerede olacakmış ki acaba hiç duymamıştım merak ettim bak🤔

    YanıtlaSil
  3. başlık beni anlatıyor... o şarkıya baktım şimdi, ama bu ara pek dem pek bi' buğu dinliyorum... :) seo konusunu bilmiyorum, ama öyle devam işte hayat :)

    YanıtlaSil
  4. Yazılarımı beğenmenize çok sevindim, çok teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Virüs işte böle yazıdırtıyo insanı..😊 Miraç geldi,cuma namazı da iptal oldu,ilerde bakalım nasıl sonuç çıkacak.. Allah sonumuzu hayr eylesin..

    YanıtlaSil
  6. Merhabaa takibe aldım fikirlerine de oldukça katılıyorum belki bloguma göz atmak istersin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler. Baktım ve yorum yaptım bile :)

      Sil