Powered By Blogger

29 Şubat 2020 Cumartesi

Sempatk Rahşan Gülşan...


     Benim en büyük hatalarımdan biri, bir filmi izledikten sonra- sonra dediysem, hemen biter bitmez- iyi ya da kötü diye değerlendirme yapmam. Çünkü beğenmediğim bir filmi bir iki gün sonra aslında beğenmiş olduğumu fark edebiliyorum.

     Rahşan Gülşan’ın, Hakkı Alkan’ın Youtube kanalına konuk olduğu bir videoyu izledim. Sempatik tavrı, işini anlatırken gözlerinin parlaması falan. İnsan imreniyor ve onun gibi olmak istiyor.

     Amerikan filmlerinde niye katiller esprilidir? Gerçek katillerin psikolojileri de gerçekten de böyle mi işler?

Rahşan Gülşan
foto kaynak: youtube.com
     Programına çağırdığı konuğun devamlı lafını kesen sunucular çıldırtıyor beni. Adam tam bir şeyler anlatıyor. Dinliyorum. Araya giriyor. Konu darman duman. Eskilerin deyimiyle insicamı bozuyorlar. Benim de sinirlerimi tabi.

     Bayadır Cüneyt Özdemir’in Youtube kanalını izlemiyordum. Dün izledim bir videosunu. Videonun sonunda, “Kanalıma abone olun” diyordu. Bari sen yapma Cüneyt.

     Kitap okuma özlemim yükleniyor. Yavaş yavaş bir romanın içine girmeye ruhen hazır hissetmeye başlıyorum kendimi.
    

4 yorum:

  1. Diğer konuları bilmem ama katiller hakkında bir ara arama motorunda ve kitaplarda araştırma yapmıştım. Katillerin genellikle birkaç yüzü vardır bunun nedeni çoklu kişilik bozukluğundan kaynaklanır. Bir yanı mutlu bir eş, arkadaş, baba bir tarafı ise katildir. Daha bir çok şey var tabiki de ama buraya yazmak güç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sende benim gibi merak etmişsin zamanında desene.

      Sil
    2. Hem de fazlasıyla... Araştırmaya başlayınca şaşıracaksınız hem de fazlasıyla

      Sil
    3. Hımm. Çok teşekkürler.

      Sil