Powered By Blogger

2 Şubat 2020 Pazar

Ruhi Çenet, Çin'e yani korona virüsünün kalbine gitti...


     Ruhi Çenet, Çin’e gitmiş. Millet Çin’den kaçmaya çalışıyor, bizim Ruhi oralara gidiyor. Ruhi kardeşim, ne işin var oralarda? Daha yeni evlisin. Allah korusun virüsü kapacaksın falan. Bu genç yaşında. 

     Ruhi’nin tek sorunu da virüs olmayacak oralarda. Birde Çin yönetimi kendisini gözaltına alabilir. Kara listede olabilir kendisi. Uygur Türkleri ile ilgili bir video yapmıştı. O videoda Uygur Türkleri yaşananları anlatmıştı kamera karşısında. İşte bu nedenle havaalanında gözaltına alınabilir. 

Ruhi Çenet, Çin'e gitti
foto kaynak: cnnturk.com
     “Eğer benden dört gün içinde haber alamazsanız her yere başvurun” diyor. Adam bile bile ateşe yürüyor. Ama Ruhi’nin bu huyunu seviyorum. Çocuk sanki bir haberci gibi. Haber nerede ise orada olmak istiyor. Elinden gelse oraya gittiğinde virüsü kapmış olanlarla bile röportaj yapacak. O kadar gözünü karartmış. 

     Birkaç gün önce de Elazığ’daydı, deprem bölgesinde. Hasarlı bir apartmana girdi. Kardeşim o anda bir artçı olsa ne olacak? O apartman yıkılsa ne olacak? Ruhi’yi kime benzetiyorum biliyor musunuz? 

     Hani korku filmlerinde, “Oraya gitme işte. Bekliyor seni katil” diye ekran başından bağırırız. Ama oyuncu illa da oraya gider. Hem korkar, hem de gitmeden duramaz. İşte Ruhi’yi böyle görüyorum. 

     Son bir not: Ruhi, İnstagram hesabından paylaşım yapmış. “Sorun yok” diyor. İki güne kadar da video gelecekmiş. Kendine dikkat et, sağ salim yurda dön kardeşim.

37 yorum:

  1. Ruhi Çenet daha önce hiç duymamıştım.Bir baktım Twitter de gündem olmuş.Allah Allah bu adamın Çin'e gitmesi neden olay oluyor dedim.Meğer çocuk ünlüymüş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ünlü bir Youtuber :) Videolarını izle belki hoşuna gider.

      Sil
  2. Taktir ettiğim biri kendisi ve kafamdaki tanımıyla aynı tanımlamışsınız. Son bir not kısmı mutlu etti. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Videolarını takip ediyorum, bilimsel videoları çok güzel, düzgün, dobra bir çocuk inşallah başına bi iş gelmeden gelir.

    YanıtlaSil
  4. Tahmin edebileceğin gibi hiç tanımadığım biri ama yaptigini sadece sacmalik olarak adlandirabilirim Tıklanma uğruna hastalıklı bölgeye gitmek son derece manasiz.Su an nasıl geri döneceği belli değil, geri dondu diyelim hastalık ile virüs kapar bunu çevresine de yayarsa ne olacak.sorumsuzluk

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu tanısan sadece tık için gitmediğini anlardın. Bu çocuğun genel yapısı bu. Ama her şeye rağmen yine de haklısın. Gitmemesi lazımdı.

      Sil
  5. virüs getirmesin de zaten varis bırakmış kardeşi izinden gidiyor aile şirketi oldular.

    YanıtlaSil
  6. Güzel işler yapıyor umarım bahtı açık olur 😸😊

    YanıtlaSil
  7. duymadım amaa şu virüs bi gitsin artık :)

    YanıtlaSil
  8. Detaylı bilgiye ulaşmanın birçok yolu var, Ruhi Çenet zoru seçmiş ama dönütleri güzel olacaktır.

    YanıtlaSil
  9. Gözü kara birisi gerçekten. Bence de gitmemeliydi.

    YanıtlaSil
  10. Ben rahatsız oldum gidişinden izlenme için değer mi ya kendini düşünmüyorsan ülkeni düşün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Adamın yapısı öyle. İlla haberin olduğu yere gidecek.

      Sil
  11. hadi hadiii canlan biraaz, bahar da geliyoooo :)

    YanıtlaSil
  12. Valla ne yalan söyleyeyim ben bayılıyorum böyle gözü kara, cesaretli ve yaptığı işe hakkını vermek adına herşeyi göze alabilen insanlara.. Kendisini tanımıyorum ama benim dikkatimi çekti şahsen, inceleyeceğim. Evet yaptıkları bir çok kişiye saçma görünebilir, fazla ve hatta gereksiz cesaretli görünebilir ama her yiğidin harcı da değil.. Bence bunu gözardı etmemek, hayatını riske atarak gerçeklerin peşine bizzat düşebiliyorsa kabul ve takdir etmek gerek👍

    YanıtlaSil
  13. yaptığı iş biraz saçma gibi geliyor. daha az virüslü yerlere gitmek virüs kapmayacağın anlamına gelmiyor Ruhi efendi. içerik uğruna başını belaya sokacak. umarım sıkıntı çıkmaz

    YanıtlaSil
  14. Ruhi'kide ki ıyi cesaret valla😊

    YanıtlaSil
  15. Bu hareketi yapsa yapsa bir Ruhi yapardı... Sağ salim dönecektir. Ayrıca virüsün fazla abartıldığını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruhi adamın dibi :) İnsanoğlu abartmayı seviyor işte.

      Sil
  16. ruhi zaten hep enterasan işler yapıyor bir çok videosunu izledim :) aten bu tip videoların daha çok izlendiğini bildiği için yapıyor muhtemelen ama başarılı biraz ciddi olmakla beraber başarılar diliyorum ruhiye sizinde kaleminize sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruhi'yi daha çok konuşacağız bence. Bu daha başlangıç :) Yorum için çok teşekkürler.

      Sil
    2. rica ederim konuşuruz :)

      Sil