Powered By Blogger

14 Şubat 2020 Cuma

Sevgililer günü değil de çiçekçiler günü desek...


     Bugün 14 Şubat sevgililer günü. Aslında bu güne sevgililer günü değil, çiçekçiler günü demek lazım. Bugün en çok kazanan çiçekçilerdir desek yanlış olmaz herhalde. İş yerindeki danışma, çiçek bahçesi gibi olur bugün.

     İş güvenliği toplantısı vardı dün. Makara yaparak, gülerek, eğlenerek, az da olsa bir şeyler öğrenerek güzel bir 1 saat geçirdik.

     Bahsettiğim bu iş güvenliği toplantısından çıkışa 15 dakika geldim. O ara takım liderimiz feedback toplantısı yapacağımızı söyledim. Tabi ilaç gibi geldi. Arkadaşım Anıl, “Sevap havuzuna mı düştün lan?” dedi.

sevgililer günü
foto kaynak: unsplash.com

     Burnu büyüklerden, kendini bi halt zannedenlerden nefret ediyorum.

     Bizim iş yerindeki kafeci Şafak, Fenerbahçe’lidir. Son yaşanan gelişmeler üzerine konuştuk. “Aziz Yıldırım’ın kıymetini bilememişiz” diyor.

     Şu meşhur kargocu olayını bugün kardeşim de yaşamış. Bir yere gitmek için evden çıkmış bugün. Kapıda, “Geldik, bulamadık” diye kargocuların bıraktığı kağıt ile karşılaşmış. “Ne kargosu, ne gitmesi ne gelmesi. Ben hep evdeydim. Gelen giden olmadı” diyor.
    
Sevgililer günü kutlanmalı mı? Bu konudaki yazımı okumak için buraya tıklayabilirsin.

15 yorum:

  1. Kargo sorunu geçenlerde benim başıma da geldi. Yoğun telefon görüşmeleri sonucunda iş inada bindi iki gün sonra elime ulaştı.

    YanıtlaSil
  2. Önemli olan abartmadan kutlamak. Madden değil de manen içini doldurabiliyorsak sevgilerimizin karşılıklı en güzel hediyeşemeyi gerçekleştiriyoruzdur zaten :))

    YanıtlaSil
  3. Ayyy kargocu olayına koptum:)))))))
    E bi gün çiçekçiler kazansin

    YanıtlaSil
  4. Çok doğru düşünmüşsün. Gerçi çiçekçiler de 1 gün kazansın ya, bişey olmaz:))

    YanıtlaSil
  5. Sevgililer günü de kutlanmalı tabi. Herşey kutlanıyor da bi o eksik mi kalsın

    YanıtlaSil
  6. Çiçek geleneğini kaldırsak herkes sevgilisine gram altın alsa 14 şubatta daha güzel olur :))

    YanıtlaSil
  7. Kargocuların milletin gözündeki yerleri hiç iyi değil. Kime kargocu desen açıyor ağzını yumuyor gözünü. Paraya para dememişlerdir bugün :)

    YanıtlaSil
  8. Çiçekçiler, kuyumcular, hediyelik dükkanları çok iyi hazırladılar. Ayrıca, yeme içme mekanları da inşallah kazanmışlardır. Hergün sevgililer günüdür diyenler dürüst değil. Kaçmak için öyle söylüyorlar. İyi ve güzel ne varsa kutlamasından yanayım. Kargo meselesi ise tuhafıma gitti. Kapıya notu koyduğuna göre eve kadar gelmiş. Ben sana geldim şimdi sıra sen de, sen de bize gel demiş mi oluyor 🤔

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım kazanmışlardır. Her gün sevgililer günüdür muhabbeti bence de boş. Kargolar aynen öyle söylüyorlar.

      Sil