Powered By Blogger

15 Şubat 2020 Cumartesi

Ruhi Çenet Ermenistan'a gitti ve Ermenilere bizim hakkımızda ne düşündüklerini sordu...


     Aranızda, bu anda yaşayabilme olayını yapabilen var mı? Geçmişi ve geleceği düşünmeden, sadece anı yaşayan. Bana imkansızmış gibi geliyor.

     Ruhi Çenet (isme tıkla ve videoyu izle) için daha önceki yazımda Ermenistan’a gittiğini yazmıştım. Orada yaptığı röportajları yayınladı. Ermenilerin bize bakışı çok sert. Biri, “Türkler, hayvandır” dedi. Biri, “Senin dedelerin benim dedelerimi kesti” dedi. Çarpıcı bir video olmuş. Bence izlenmeli.

Ruhi Çenet
foto kaynak: medyafaresi.com
     İnternet kablolarının okyanusların altına döşenme hikayesini biliyor musunuz? Eğer sizde benim gibi bilmiyorsanız Barış Özcan’ın (isme tıkla ve videoyu izle) bu konudaki son videosunu izleyebilirsiniz. Gerçekten enteresan.

Barış Özcan hakkında yazdığım yazıları okumak için buraya tıkla.

     Hıncal Uluç (isme tıkla ve yazıyı oku) gerçekten olaylara farklı bir açıdan bakabiliyor. Mesela KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’nın çok tepki çeken açıklamaları hakkında yazmış. Öyle düşünen sadece cumhurbaşkanı değil halkın geneliyse peki? Düşündüren bir yazı olmuş.

     Bob Marley, daha gencecikken 36 yaşında hayata veda etmiş. Ve hayatımda ilk defa duyduğum bir dine mensupmuş. Ve saçlarının rastalı olmasının nedeni de, dininin gereğiymiş.

Ruhi Çenet hakkında yazdığım diğer yazıları okumak için buraya tıkla.

10 yorum:

  1. Barış Özcan gerçekten güzel ve enteresan bilgiler paylaşıyor Ruhi ise aslında hiç düşünmediğim bir yere gitti. İzlerken ayrı sinirlendim izledikten sonra ayrı sinirlendim ama güzel videolardı. Bob Marley ismini duydum fakat bilmiyorum saçının dini için öyle olması merak ettim bir araştırayım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen, insan sinirleniyor. Bob Marley ilgili okuduğum yazıda denk geldim. Barış Özcan iyi anlatıyor. Yorumun için teşekkürler 👍

      Sil
  2. Vayyy be🤔Çok gerildim yalnız Ruhi'yi ve röportajları izlerken, çok ta canım sıkıldı..Gerçekten dikkat çekici olmuş. Paylaşımın için teşekkürler 👍😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baya gergin bir video. Yorum için ben teşekkür ederim 🙂

      Sil
  3. zaten çokta şaşırdık mı söylediklerine şaşırmadık yani ilginç gelmedi ama yinede bir bakalım teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. Twitter da pek çok gezgin çok eleştirmiş Ermenistan da böyle bir şey yok özelikle yapmış diye.. Hatta çok mutlu oluyorlar falan yazmışlar ben videosunu izlemedim ama yorumları biliyorum:)))(

    YanıtlaSil
  5. Bu adam çine de gitti. Ölecek haberi yok

    YanıtlaSil