Powered By Blogger

18 Şubat 2020 Salı

Her şey yoruyor beni bu aralar...


     Dün akşam Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’yi izlerken bir skeçte duygusal bir sahne oldu. Hemen o duygusal sahnenin moduna girdim. O an anladım ki içim dışım komedi olmuş. Biraz da izlediğim şeylerde duygusallık arar olmuşum.

     Günlerce evden çıkmak istemiyorum. Günlerce evde yatmak. Hayata karışmak istemiyorum. Kimseyle muhatap olmak istemiyorum. Sadece kendimi dinlemek.

her şey yoruyor beni
foto kaynak: unsplash.com

     Bu aralar her şey yoruyor beni. Çalışmak yoruyor, insanlar yoruyor.

     Yanımda birileri durmadan konuşuyor mesela. Ama ben konuşmasın istiyorum. Sussun istiyorum. Ama karşımdaki sevdiğim biri olduğu için, kalbini kırmak istemediğim için, “Artık konuşmasan” diyemiyorum.

     Bazen ölümü düşünüyorum. Aslında çokça aklımıza gelmesi lazım ama bazen düşünüyoruz işte. Bir gün ben olmayacağım. Bir varmış, bir yokmuş.

Bazen hayatı çözdüğümü sanıyorum yazısını okumak için tıkla.

18 yorum:

  1. İnsanlık halleri bunlar Cem. Zaman zaman hepimize bir haller oluyor. Bu aralar biraz günlük rutinin dışına çıkarsan iyi olur. Doğanın içinde bir kaç saat geçir, iyi gelir.

    YanıtlaSil
  2. 2 3 gün izin alsan mi acaba

    YanıtlaSil
  3. kış depresyonundasın sen bir süredir. baharda geçeer :)

    YanıtlaSil
  4. ölümü düşünmek en anlamsız şeylerden birisi bence, zaten gelip bulacak. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizi bulacak orası kesin. Ama düşünmemek olanaksız.

      Sil
  5. Bu dönemler de hayatın parçası, bir bakmışsınız ki geçmiş gitmiş. Normal karşılamak bence çaresi..

    YanıtlaSil
  6. Keşke keşke keşke... Kimseye gülmek zorunda değilsin, kimseyi kırmamaya çalışmak yok, insanları anlamaya çalışmak ve anlaşılmak yok, bütün gün evde sen ve sen biraz da zaman bence çok güzel bir hayat ama bana aldırmayın genelde böyle hayat mı olur diyorlar.

    YanıtlaSil
  7. Son zamanlarda bende ölümü çok düşünür oldum. Kabirde ilk gece, arasat meydanı, Münker, Nekir. İzdiham dergisinin sloganında dediği gibi; "hepimiz ölecek yaştayız" fakat ahirete ne kadar hazırlıklıyız ?

    YanıtlaSil
  8. depremi ayrı coronası ayrı bu aralar ölümü düşünmeyen var mıdır acaba ?

    YanıtlaSil