Powered By Blogger

8 Şubat 2020 Cumartesi

Ruhi Çenet Çin'de mi kaldı? Ruhi Çenet nerede?


     Ruhi Çenet Çin’de mi kaldı? Herhalde orada kalacak hali yok. Benim merak ettiğim asıl Ruhi Çenet, karantinaya alındı mı sorusuydu? Çünkü Çin’den gelen vatandaşlarımız 14 gün boyunca karantina altına tutulacaklar. Eğer 14 gün sonunda yapılacak tahlillerde de temiz çıkarlarsa karantinadan çıkacaklar. Aynı yöntemin Ruhi içinde uygulanacağını düşündüm. 

Ruhi Çenet
foto kaynak: ntv.com.tr
     Hatta bu karantina günlerinden de bir video yapar diye düşünmüştüm. Bizim düşündüğümüz bu durumu elbette ki Ruhi de düşünmüş. Ve Çin’den direk ülkeye dönmeden Ermenistan’a geçmiş. Orada da bir video yapmayı planlıyor. Sanırım bu 14 günlük kuluçka süresini dışarıda geçirecek. Ve ülkeye geldiğinde de karantinaya alınma gibi bir sorunla karşılaşmayacak. Bakalım her şey Ruhi’nin planladığı gibi gidecek mi?

20 yorum:

  1. Ruhi uzun yıllardır araştırma yapıyor, gizemli hikayelerini çok izlemişimdir. Bu konuyu iyi araştırıp gerekli tedbirleri almış olacağını düşünüyorum. Bakalım göreceğiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhakkak tüm tedbirleri almıştır. Ermenistan dönüşte de karantina olacak mı bakalım?

      Sil
  2. Konuyu tam bilmiyorum ancak bu adam sırf olayları yerinde görmek adına daha fazla takipçi kasmak için Çin'e gidip oralardan video mu attı? Eğer böyleyse iyi cesaret. Millet milyon dolarlık iş anlaşmalarını iptal ediyor bu coronavirus muhabbetine. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu Ruhi hep öyle. Hakkari Yüksekova’ya gitmişti daha önce.

      Sil
  3. İnşallah olaylar bitene kadar orada kalır. Önceden severek izlerdim ama son günlerde o da YouTube ve biraz da paraya kaptırarak kendini çok saçmalamaya başladı.

    YanıtlaSil
  4. Ruhi gibi insanlar olmasa hayat çok sıkıcı olurdu. İyi ki varlar.

    YanıtlaSil
  5. Millet isin popularitesinde yahu.
    Su fotograftaki tipleme dahil.

    YanıtlaSil
  6. Ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim :D Umarım sağ sağlim döner memlekete.

    YanıtlaSil
  7. Ruhiçenet namı değer ruh içen et:) cesaretli bir yutuber bakalim neler olacak

    YanıtlaSil
  8. Tanımakta bayağı bir geç kalmışım kendisini😁Sayende tanıdım, biraz inceledim ve takibe aldım teşekkür ederim. Valla ne amaçla başlamış, şu an ne amaçla devam ediyor yoluna, tabii ki bunlar tartışılır. Ancak iyi bir araştırmacı olduğu ve adrenalin sevdiği kesin.. Bir sürü konuda, özür dilerim tabiri caizse bir sürü abuk subuk insanın youtuber olarak cirit attığı bir ortamda bence kesinlikle iyi işler yapıyor çocuk 👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ruhi'ye bir abone kazandırdığıma sevindim :) Yorumun için çok teşekkürler :)

      Sil
  9. Dönemeyince Ermenistan'a gitmiş, kuluçka süresini orada geçirecekmiş sanırım hahah saçmalık ya. Gitmesi tabi. Aman gelmesin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benin de düşüncem senin gibi. Kuluçka süresini dışarıda geçirip öyle gelecek.

      Sil