Powered By Blogger

22 Ağustos 2019 Perşembe

Matrix'in 4'üncü filmi efsaneyi mahvetmesin...


     Matrix’in 4’üncü bölümü geliyormuş. Bu habere hiç sevinmedim. Çünkü bu üçlemelerin peşinden gelen dördüncüler hayal kırıklığı yaratıyor. Bir efsane olmuş. Ve klasikler arasında yerini almış. Bunca yıldan sonra tekrar devam filmi çekmenin ne anlamı var? Devam filmi demişken. Bu devam filmi olmayabilirmiş. 


Video kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=3Gk9gh6oaQg

     Bambaşka bir senaryo ile karşılaşabiliriz yani. Bence bu daha da kötü. Elbette ki başarılı olma ihtimali var. Ama ben yine de devam filmi çekilmemesi gerektiğini düşünüyorum. “İlk üç bölüm harikaydı. Dördüncü bölüm ile Matrix efsanesini mahvetmişler” denmesin sonra.

Film üçlemeleri konusuna daha önce, "Animasyon filmleri" başlıklı yazımda değinmiştim. İstersen o yazımı buradan okuyabilirsin.


15 yorum:

  1. Matrix isim yaptığı için dikkat çekmek adına onun üzerinden ilerliyorlar ama kötü çıkma ihtimali çok çok yüksek çünkü çoğunlukla böyle olmuştur bu.

    YanıtlaSil
  2. Açıkçası yalnızca ilk filmi izlemiştim ama en güzeli de ilki diyorlar, bilemiyorum. Gerçi bir seri çok uzatılınca bir yerden sonra muhakkak bozuyor ve tekrara düşüyor. Bunun aksi örnekler de var tabii ama çoğunluğu hüsran uyandırıyor izleyicide. Umarım güzel bir iş ortaya çıkar da biz de güzel güzel izleriz :)

    YanıtlaSil
  3. Tadında bırakma sözünü çok severim. Hatıralarda güzel kalmak lazım. Şimdi bu 4. filmde beklentiler çok yüksek olacak ve kesin hayal kırıklığı olacak.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hatıralarda güzel kalmak sözü çok güzel açıklıyor durumu.

      Sil
  4. ay müthiş haber benceee keanu mu oynuyo kiiii :)

    YanıtlaSil
  5. Ben sadece 1 izledim hatta 2 ve 3 öldüğünü bile şu an duyuyorum :)))

    YanıtlaSil
  6. Yılda tüm seriyi 1-2 kez izleyen biri olarak 4. Film gelsin hocam. Hızlı öfkeli gibi bir film 6-7-8 diye devam ediyorsa Matrix hayli hayli devam eder ve güzel işler çıkar. Matrix serisinin devamının kötü olma olasılığı yok bence. Tabi bütçe çok önemli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende merakla bekliyorum 4’üncü filmi. Bakalım ne olacak?

      Sil