Powered By Blogger

18 Ağustos 2019 Pazar

Reynmen'in yeri konser değil Youtube'dur...


     Reynmen ilk defa konser vermiş dün. Konser vereceği haberini ilk okuduğumda, “Yanlış yapıyor” dedim. Kendisini eleştirenlerin gazına geldi ve bu kararı aldı. Senin alanın konser değil. Senin alanın Youtube kardeşim. Konser yeri, seni eleştirenlerin yeri. 


     Onlar nasıl Youtube dünyasından bi haberlerse, sende konser vermekten bi habersin. Ki, konserden sonra sende açıklamışsın, “Hiç sandığım gibi değilmiş” diye. Bundan sonra milletin gazına gelip hareket etme. Sen bu zamana kadar kendi aklınla buralara geldin. Yine aynı şekilde devam et. Senin yerin Youtube.

Reynmen hakkında diğer yazılarım için buraya tıklayabilirsiniz.

Video kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=oV9BHqvE-U4


10 yorum:

  1. Stand up mı yapmaya çalışmış napmış, sürekli zıplıyor bide. :) Değişik. Artık sanatçı olmayan kalmadı. Adı duyulan konser veriyor, albüm çıkarıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gördüğü bildiği kadarıyla yapmaya çalışmış 😀

      Sil
  2. Genclikten kaynakli herhalde sen tum youtuber lari taniyorsun

    YanıtlaSil
  3. Para, şan, şöhret için asla böyle hareketler yapmam açıkçası. Reynmen gibi kişilere acıyorum. Reynmen hakkında yazdığınız yazıyı beğendim, iyi çalışmalar.

    YanıtlaSil
  4. Süper bir tespit Cem, konser yakışmadı yani. Şarkılarında birçok b.sayar oynamaları var, sahnede bunu nasıl yapacaksın, playback de bu kadar olur.

    YanıtlaSil
  5. Kendisine sürekli ''ben şarkıcı değilim'' diyipte, paranın tadını alınca kendini sahneye atmak mı.. Tam da popüler kültüre hizmet eden birinin yapacağı bir şey. Bu tarz müzik sevenler için, daha kalitelisi elbet var amaç karşılaştırmak değil de biraz seçici olmak..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz seçici olmayı değil popüler olanı tercih ediyoruz galiba.

      Sil