Powered By Blogger

21 Ağustos 2019 Çarşamba

Tahammülsüzlük- Kaptan Amerika- Uykuya direnmek...

     Kötü iş günlerinden birini daha geride bıraktım. Çağrı merkezlerinde çalışanlar bilirler. Bazı zamanlar çok tahammülsüz olursunuz. İşte bu tahammülsüzlük çağrı merkezindeki gününüzün zor geçeceğinin habercisidir.

     Akşam kanal D’de İlk Yenilmez: Kaptan Amerika vardı. Sıska çocuğun birden süper kahramana dönüşmesi güzeldi. Sonra gösterilerde boy gösterip durdu. Oralarda sıktı. Filmin sonunda 70 yıl uyuması bombaydı. Diğer filmlerini izlemek için bu filmde gerekli motivasyonu bulduğumu söyleyemem.

tahammülsüzlük

     Uykuya direniyorum, evet. Sabahları zor kalkıyorum, evet. Akşam 22:00’da yatsam uyurum, evet. Ama 22:00’da yatarsam bana günden bir şey kalmayacak ki. 00:52 geçiyor bu satırları yazarken. Uykumu alamama ama yine de erken yatmama, benim hayatımın gerçeği.


Yaşadıklarım kategorisindeki diğer yazılarımı buradan okuyabilirsin.

4 yorum:

  1. Ben de gündüzleri hiç yatamadığım gibi, geceleri de uykuya direnenlerdenim Cem. Senin görevin de zor yani... Allah yardımcın olsun...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Uykusuzluk da zor aslında. Ama öteki yanda da yaşayamadığın hayat var. Çok teşekkürler. işimiz gerçekten zor. Hiç dışardan göründüğü gibi değil.

      Sil
  2. Kaptan Amerika favori süper kahramanlarımdan birisidir. Kesinlikle Marvel'i tercih ederim. Özellikle End Game...

    YanıtlaSil