Powered By Blogger

14 Ağustos 2019 Çarşamba

Kapatma kararı alan iki kişisel blog hangileri?


     Takip ettiğim iki kişisel blog, bloglarını kapatma kararı aldı. Bunlardan biri: Mustafa Alnıak, diğeri Mustafa Sönmez. Evet, ikisinin ismi de Mustafa. Evet, adaşlar. Evet, tanışıyorlar. Evet, ikisinin blog konusunda ortak bir videoları da vardı. O video çok güzeldi. Sonradan nedense kaldırıldı o video. 

kişisel blog

     Mustafa Alnıak’ın bloğunu kapatma sebebi: Blog yazılarını yakın çevresinin de okuması nedeniyle eskisi gibi özgürce yazamamaktan rahatsız. Ama blog dünyasına tamamen elveda demiyor. Gizli yazarlı bir blog açacak. Orada istediği gibi yazacak. İsteyenlere yeni site ismini de vermeye hazır. Bunun için ona mail atmanız yeterli.

     Mustafa Sönmez’in bloğunu kapatma sebebi ise: Artık kişisel blogların okunmadığını, blog yerine WattPad’in tercih edildiğini söylüyor. Artık kendisi de WhatPad’de ve Youtube’de devam edecekmiş. Oda isteyene yeni adresini verebileceğini söylüyor.

Foto kaynak: https://unsplash.com/photos/Hv5vQ8AkbAs


6 yorum:

  1. Bence bu tarz kapatmalarda sıkıntı yok, çünkü yazmaya devam edecekler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunca yıl emek vermişler ya. İnsan ona üzülüyor be Duo.

      Sil
  2. Şahsen bende kişiseş bloğumu borsa bloğu haline getirdim. Hem sevdiğim bir şey hemde para gerek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zaten önemli olan sevdiğin konuda yazmak. Gerisi boş 😀

      Sil
  3. Merhaba Cem blogunda banada yer verdiğin için teşekkür ederim. Özellikle blogumu kapatma kararıma yer verdiğin için teşekkür ederim. Evet, kişisel blogum için son bir yazı yazdım. Bir süre sonra tamamen kapatacağım. Yeni blogumu öğrenmek isteyen olursa iletisim@mustafaalniak.com veya info@mustafaalniak.net adresine mail atabilirler. Sevgiler.

    YanıtlaSil