Powered By Blogger

12 Ağustos 2019 Pazartesi

Yeniden başlayacak olan Seksenler dizisi bu sefer de tutar mı?


     Seksenler dizisi final yapmıştı. Şimdi ise yeniden başlayacakmış. Ben bu yeniden başlamaların başarı getireceğini düşünmüyorum. Bir dizi başlar, zirveye çıkar ve oradan da yavaş yavaş düşmeye başlar. Eğer siz yine de uzatmaya çalışırsanız artık kabak tadı vermeye başlar. Şimdi bu yeniden başlama olayında da kabak tadı verme olasılığı var. 


     Yayınlandığı dönemde de düzenli bir takipçisi olmadım. Bir türlü de sevemedim zaten diziyi. Ama sanmayın ki bu yazdıklarımı diziyi sevmediğimden dolayı yazıyorum. Alakası yok. Sevmemekle, objektif bir değerlendirme arasındaki o ince çizgiyi geçmediğimi belirtmek isterim. Umarım Çocuklar Duymasın’dan sonra Seksenler’de de Birol Güven hüsran yaşamaz.

Video kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=7mYMBbCYD2c


13 yorum:

  1. Ben de bu yeniden başlama olayına hiç sıcak bakmayanlardanım. Tadında bırakmak en güzeli değil mi? Film söz konusu ise yine şeyi düşünüyorum. Hababam Sınıfı`nı çekip durdular, hangisi başarılı oldu ki.

    YanıtlaSil
  2. Geçenlerde başladık biz diziti izlemeye henüz belki ilk sezo dayız ailece oturup izlenebiliyor olması güzel bir de oğlum anne sen çocukken de böyle miydi diye sorularıyla farklı anılardan bahsediyor olmamız bize farklı bir dibamik katıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tam aile dizisi. Eskileri hatırlatması da çok güzel.

      Sil
  3. Düzenli olmasada, denk geldikçe severek izlediğim bir diziydi. Yeniden başlayan diziler hakkında size katılıyorum. Yinede bu dizinin sizi yanıltmasını umarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende sadece Birol Güven için isterim tutmasını.

      Sil
  4. Bence izlenmez çünkü zaten son dönemde televizyon izlenme oranı çok düştü. Anlatımlar çok kapalı, konu hep sınırlı kalıyor ve insanlar biraz bu tür yapımlardan sıkıldı bence. İyi bayramlar. :)

    YanıtlaSil
  5. İlk yayınlandığı dönemlerdekini hatırlamak daha güzel galiba bir dizi adına.

    YanıtlaSil
  6. Seksenler dizisinin oyunccu kadrosu çok yetenekliydi artı özgürce her konu işleniyordu. Şimdi bence de aynısı olmaz.

    YanıtlaSil
  7. Çocuklar Duymasın artık öyle bir hale geldi ki, Tamer Karadağlı yeni sezonda oynamayacağım demiş. Umarım bu dizi de batmaz. Çünkü hayatımda gördüğüm en güzel dizi :)

    YanıtlaSil