Powered By Blogger

26 Mart 2018 Pazartesi

Facebook silme kampanyası boş muhabbet...


     Facebook silme kampanyası diye bir kampanya başladı birkaç gündür. Bilmem Amerikan seçimlerinde, Facebook propaganda amaçlı kullanılmış falan. Hatta öyle ki Elon Musk şirket hesaplarını silmiş. Hem de hesaplarını silmesini sağlayan da bir Türk’müş. O Türk’ü buldular mı bilmiyorum. Kimmiş bu bizden biri merak ediyor insan. Şimdi herkes harıl harıl Facebook hesaplarını silmeye başlamışlar. 

Facebook silme kampanyası

     Ben silmem arkadaş. Hadi bunu sildin. Ya Twitter, İnstagram ne olacak? Onlarda isim falan girmiyormuşun. Onlarda sorun falan olmazmış. Olur kardeşim olur. Bu olayı daha yeni öğrenmişiz. Daha kim bilir neler dönüyor daha bilmediğimiz. Eğer gerçekten böyle bir şeyden korunmak istiyorsan ne varsa tüm sosyal medya hesaplarını sileceksin. İşte o zaman için rahat eder. Yoksa tek Facebook’u silmekle bitmez bu iş.

Foto kaynak: https://www.pexels.com/photo/gold-iphone-6-with-note-pads-744464/

10 yorum:

  1. Twitter'dan @serdarsprofile adında biri. Adamsan sil demiş o da silmiş. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman adammış :) Yorumun için teşekkürler hocam.

      Sil
  2. Bu da bir akım bir kaç gün sonra unutulur

    YanıtlaSil
  3. Ya biz niye siliyoruz ki zaten..Elon Musk olayını biliyorum. Serdar adlı bir twitter kullanıcısı mesaj atıyor "adamsan silersin" diye. Gerçekten de siliyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de silmiyorum. Elon Musk olayının altından bir Türk çıksın :) Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil
  4. Gündemin yeni popüler konusu bu sanırım. Yalnız dikkatinizi çekerim, bizde hep böyle bir sosyal medya kanalı vb herhangi bir konu hakkında bir kitleleşip tepki verme moduna giriyoruz, sonrası herkes yine geri dönüyor. Bilgilerimize ulaşmak isteseler, secerimizi bulurlar, Facebook falan halt etmiş yani... :)
    Ellerinize sağlık.
    Selamlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Görüşlerinize aynen katılıyorum. Bu iş secereye kadar gider :) Yorumunuz için teşekkür ederim.

      Sil
  5. Facebook, instagram vs.nin kişisel bilgileri topladıkları konusunda teorileri duyuyorum bazen. Olabileceğine de inanıyorum böyle şeylerin. Çok aktif olmasa da facebook kullanmaya devam ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen hocam. O kadar yoğun olmasa da kullanıyorum ben de. Yorumun için teşekkür ederim.

      Sil