Powered By Blogger

22 Ağustos 2022 Pazartesi

Skeç dolu bir akşam...

     Dün akşam televizyonda bir şey yoktu. Biz de kanal D ve Show TV arasında devamlı zap yaptık. Çok Güzel Hareketler reklama girince Güldür Güldür’ü açtık. O reklama girince, diğerini. Skeç dolu bir akşam oldu yani.

KÜTÜPHANEDEN ROMAN ALMA ZAMANI…

     İki tane hikaye kitabı almıştım. Birini bitireceğim ama diğerine hiç başlamayacağım bile. Artık hikaye okumaktan sıkıldım. Hep istediğim tarzda hikayeler olsa neyse. Saçma, anlamsız hikayelere denk geliyorum. Bir kahramanın hikayesini baştan sona okumak istiyorum hem. Üzüntüsünü, sevincini ve hayatındaki her şeyi. Yani roman okuma zamanım geldi.

HAYATIMDA AZALTIMA GİDİYORUM…

     Bu aralar hayatımda sıkça tükettiğim şeyleri azaltmaya çalışıyorum. Mesela kahve. Her gün kahve içiyordum. Ama granül kahve. Çok zararlı olduğu söyleniyor. O yüzden onu bıraktım. Gün içerisinde çok çay içerim mesela. Onu da düşürmeye çalışıyorum.

YOUTUBE TRENDLERDE HEP DENK GELDİĞİM DİZİ…

     YouTube trendlerde, “Gelsin Hayat Bildiği Gibi” dizisini çok görüyorum. Bu kadar çok izleniyor demek ki. Bir ara denk geldim. 5-10 dakika izledim, sarmadı beni. Ama büyük bir kitleyi sardığı belli.

TUTAN BİR ŞARKI YAPMAK HİÇ DE KOLAY DEĞİL BEN FERO…

     Ben Fero, “Çok Kolay” adında bir şarkı yapmış. Kendisini sevdiğim için şarkıyı heyecanla dinledim. Ama yok, şarkıyı beğenmedim. Sadece şarkı yapmış olmak için yapmış. İlk çıkış yaptığı dönemden sonra ki şarkıları bir türlü ses getirmedi.

 

10 yorum:

  1. Dün akşam Çok Güzel Hareketler'i izlerken ben de çok güldüm. Ekip giderek ustalaşıyor gibi :)) Aldığın öykü kitapları sıktıysa benim kitaba henüz denk gelmemişsin demektir Cem :)))) Çay ve kahve dozunda çok güzel. Selamlar :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de ekip giderek ustalaşıyor :) Senin kitaba denk gelmedim evet :) Her şey dozunda güzel aslında :) Selamlar.

      Sil
  2. Romanlar daha sarıyor beni de. Öyküde daha fazla mesaj verme kaygısı oluyor, sınırlı tutulduğu için. Roman daha serbest gibi gelir bana. :)

    YanıtlaSil
  3. Gelsin Hayat Bildiği Gibi bu sezondan izlediğim tek dizi bence en baştan başlarsan sarar seni de. :) Granül kahve böbrek taşına sebebiyrt veriyormuş diye birşey duydum geçen hafta ama bilemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Denk gelirsem yine izleyeceğim :) Böbrek taşı mı :( Hiç içmeyeyim o zaman.

      Sil
  4. Sahi bir ara Ben Fero vardı, her yerde konuşuluyordu. Tüm tweetleri önüme düşüyordu. Böyle bir ara gündemden düşmeyip sonra sessizleşen isimlere ne olduğunu hep merak ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben Fero hala var ama şarkıları popüler olmuyor. Ama o bir dönemdi işte. Rap, müzik dünyasını ele geçirmişti :)

      Sil
  5. güldür güldür izliyom şimdi :)

    YanıtlaSil