Powered By Blogger

21 Ağustos 2022 Pazar

Haluk Tatar hakkında değişen fikrim...

     Haluk Tatar hakkında değişen fikirlerimi yazmak istiyorum. Haluk tatar bir YouTuber. Bu işe ilk başladığında başarı üzerine, kişisel gelişim üzerine videolar çekiyordu. Videolarını çok seviyordum ve takip ediyordum.

SİYASET ÜZERİNE VİDEOLAR ÇEKMEYE BAŞLAYINCA…

     Sonradan güncel konular üzerine videolar çekmeye başladı. Güncel konulara girince ister istemez siyasete de giriyorsun. Artık siyasi videolar çekmeye başladı. O günlerde Haluk Tatar’ın yanlış yaptığını, sadece kişisel gelişim üzerine videolar çekmesi gerektiğini söylemiştim. Gelinen noktada bu fikrimi değiştirdim.

ARTIK GÜNDEM ÜZERİNE VİDEOLAR YAPIYOR…

     Günlük olarak gündem üzerine videolar çekmeye başladı. Gündem üzerine yorumlarını da beğenen bir kitlesi oluştu. Bu kitlenin içinde ben de varım. Artık arada bir kişisel gelişim videoları çekiyor. Ağırlığı gündemle ilgili yorum yaptığı videolara verdi. Gündemle ilgili yorumlarını beğeniyorum. Bazen konulara yorum yaparken espri de katıyor. Yerinde espriler.

GÜNDEM ÜZERİNE YORUMLAMALARI GÜZEL…

     Sonuç olarak artık gündem yorumlamalarını yaptığı videoları ben de seviyorum. Artık bu tür videolar çekmesini yadırgamıyorum. Gündem yorumlama işini güzel yaptığını, hakkını vererek yaptığını düşünüyorum.

ASIL BU TİP VİDEOLAR ÇEKMEK İSTEYEN BİR YANI VARMIŞ…

     Adamın içinde gündem yorumlama yapmak için bekleyen bir yanı varmış. Zaman geçtikçe bu ortaya çıktı. Gündem yorumlamak da kolay bir iş değil bak, onu da söyleyeyim. Hayatta bazı şeyleri yaşamış, görmüş olman lazım. Kendin deneyimlemiş olman lazım. Onun dışında konularla ilgili o işin tarihi hakkında da bilginin olması lazım. Bu iki özellik de Haluk Tatar da var.

4 yorum: