Powered By Blogger

1 Ağustos 2022 Pazartesi

Ruhi Çenet, Lut Çölünden çıktı...

     Bundan bir yazı önce Ruhi Çenet’in uzun zamandır video çekmediğini söylemiştim. Bu sabah YouTube’a girdiğimde Ruhi Çenet’in yeni videosu karşıladı beni. Bu sefer dünyanın en sıcak yerine, Lut Çölüne gitmiş. 70 derece sıcaklığa. Yine nefesimi tutarak izlediğim bir videoydu. Lut Çölünün bu kadar sıcak, hatta dünyanın en sıcak yeri olduğunu bilmiyordum.

POPÜLER ŞARKIYI İLLA Kİ BİR YERDE DUYARSINIZ…

     YouTube trendleri kontrol ettiğimde iki yeni şarkı videosuna denk geldim. Edis, Yalancı diye bir şarkı yapmış. Zeynep Bastık ise Ara diye bir şarkı yapmış. Daha şarkıları dinlemedim. Çok tutan şarkılar olursa elbet sosyal medyada karşıma çıkar. Popüler olmuş bir şarkıdan kimse kaçamaz.

NEREDE BU RAP ŞARKILARI?

     Bir ara ortalığı rap şarkıları kasıp kavuruyordu. Şimdilerde hiç ses yok rap şarkılarından. Genel olarak şarkı üretmede bir sıkıntı var gibi müzik dünyasında. Dillere düşecek, herkesin konuşabileceği bir şarkı yapılsa da dinlesek.

GÖZLERİ IŞIL IŞIL OLAN DİNOZORLAR…

     Gözlerdeki ışık konusuna bir ekleme de Melih Gökçek’ten. Ankapark’taki hurdaya dönmüş olan dinozorlarla ilgili olarak, “Bunlar benim dinozorlarım değil. Benim dinozorların gözleri ışıl ışıldı” demiş. Millete mizah malzemesi çıkıyor resmen. Twitter’da bu tivitin altına yapılan yorumlardan birini yazayım: “Hanım hanım bunlar benim dinozorlarım” diye Buz Devri’ne gönderme yapmış biri.

KISA KISA NOTLARIMA GELİNCE…

*Kedi sahibi olmak kolay değil arkadaşlar. Çişli ve kakalı kumunu temizleyemeyecekseniz kedi sahibi olmayın derim.

*Kişisel gelişim videoları izliyorum ama kendimi kişisel olarak geliştirecek bir takım atraksiyonlar içinde olmuyorum.

*Hala liyakati olmayan insanlar, kurumların başına getiriliyor.

*Whatsapp üzerinden bazı arkadaşlarla sosyalleşmeye çalışıyorum. Ama birden fazla arkadaşla bire bir yazıştığım için sosyalleştim ama yoruldum. Bu yöntemden vazgeçiyorum arkadaşlar.

*MasterChef izlemeyi seviyordum birkaç hafta öncesine kadar. Ama birden nedense soğudum. İzlemek istemiyorum artık.

*Bir konuda uzman olan kişilerin, yorum yaparken, “Bildiğim kadarıyla” diye yorum yapması çok itici geliyor bana. Net bilgin yoksa o konuda yorum yapma o zaman.

*Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’den, Evliya Aykan da ayrılmış. Bu gidişle ana kadrodan kimse kalmayacak.

    

 

      

5 yorum:

  1. ankapark ya gitti çok vergimiz oraya :) bu çenet kim ki neci ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorumu okuduğun an Deep, YouTube'a Ruhi Çenet Lut Çölü yaz ve izle Deep :)

      Sil
  2. Hiç ona dikkat etmemiştim bak :)

    YanıtlaSil
  3. Hahah dinazorlar sabah Deep'in yazısını okurken geldiler aklıma öyle birden bire, gülme tuttu kahve içmeden kendime geldim ilk defa, bir Ankaralı olarak mizah yeteneğini hep sevmişimdir kendisinin, şakacı insan, yıllarca bizi ağlanacak hallerimize güldürdü böyle sağolsun :)

    YanıtlaSil